Avslutning av veckan..

Vecka 6 är tillända och vecka 7 med sista psykiatriveckan börjar.  Vecka 6 har avslutats bra tycker jag...tentan i fredags kändes bra faktiskt, var inte osäker på nåt tal, så nu är det bara att hoppas att man räknat rätt och svarat rätt på alla tal.
Kvällen efter tenta var en lugn kväll med skönt slapp i soffan.
I går var jag i Kungälv tillsammans med E och J och kollade på bandy damallsvenskan Kareby mot Jönköping, E:s syster H spelar i Jönköping. Tyvärr så förlorade Jönköping med 10-1 men det var kul att titta i alla fall, fast lite kallt blev det i slutet. På kvällen var jag hos E och kollade på Melodifestivalen..och herregud vad "bra" det var IRONI !!!...var ju ingen låt som var speciellt bra...den bästa var väl låt nr. 1 men den gick ju inte ens vidare...istället går Ugglan vidare som låter som en jag vet inte vad när hon sjunger och texten lät ungefär som att den var skriven av en femåring...men men jag bryr mig inte egentligen..är inte så intresserad....nu ska vi dras med det här jippot i sex veckor...suck suck....tycker faktiskt att det skulle räcka med ett program!  Efter detta blev det en sväng ut dock inte så länge för både jag och E var rätt trötta...så jag var väl hemma vid 2.
Idag har jag varit på storshopping, det har handlats presenter och klappar till bror och flickvän samt till Far som för övrigt fyller år idag så..Grattis Pappa!!!.... även en jacka till mig sjäv...man måste ju unna sig något ibland. Så cirkus 2000 kr fattigare blev jag...men det är jag nöjd med för nästan allt var på rea.. om jag handlat allt till ord. pris så hade jag istället varit cirkus 5000 kr fattigare...så man kan ju säga att jag tjänat 3000 kr idag och det är ju inte fy skam! : )

Det var alles for today!

Den upphackade veckan

Denna vecka känns det som att jag är överallt och ingenstans hela tiden. I måndags var det en ganska normal dag, först praktik till 16.15 och sen hem och laga mat och sen träning. Igår var jag först på VC, hade fått tid kl. 9.15, så det var ju ingen ide att åka till praktiken innan men det innebar ju att jag kom ganska sent. Var väl på praktiken vid 10.30 sen var jag bara där några timmar och sen var jag tvungen att gå iväg en stund igen för då var det basgruppsträff och när den var slut var det ju nästan bara 1 timme kvar av arbetsdagen. Direkt efter jobbet bar det av till skatås för en löptur med E, 6 km blev det. Idag var jag först på praktiken men var tvungen att åka därifrån vid 13 för att åka till skolan på processorienterad handledning. Imorgon är det temadag om organdonation i skolan så ingen praktik då. Sen ska jag hämta min cykel och så blir det en löptur med E igen och efter den är det bara att skynda sig till scouterna, först miniormöte och sen städ av scouthuset. På fredag skall jag först till praktiken en stund och sen ska jag vara med på ECT det skall bli spännande! Även denna dag måste jag gå tidigare från praktiken eftersom det är tenta, 15.30-17.30...... ingen tid att hurra över direkt men men det är väl bara att gilla läget och hoppas att det går bra.
Så som sagt denna veckan känns något sönderhackad, känns som att jag bara kommer och går på praktiken, man kan ju undra vad min handledare tror att jag håller på med egentligen......

RSS 2.0