Nu är det nära!

Bara två dagar kvar i skolan nu...eller tre om man räknar med avslutningen förstås. Men bara två "riktiga " skoldagar kvar. Imorgon eftermiddag är det dags för oss att opponera på uppsatsen "Stigma och psykisk sjukdom", känns som att vi är bra förberedda inför den och även inför vår respondering som är på onsdag morgon. Så kort och gott, det känns bra! Imorgon innan opponering så blir det en tur på stan, måste försöka hitta lite kläder till examen och examensfest ute lite i sista stund.. men nu har jag i alla fall en idé, tror jag i alla fall...så förhoppningsvis hittar jag något.

Och just det...jag överlevede Göteborgsvarvet i år också och lyckades ta mig runt hela fyra minuter snabbare än förra året, i år blev tiden 2 tim och 13 min så jag får väl vara nöjd. Med tanke på hur VARMT! det var så kanske man ska vara glad att man kom runt överhuvudtaget. Såg många som hade det kämpigare än jag i värmen ska jag säga.

Dagens diss:
Just nu spår vädret regn på fredag...det gillar vi inte!

Dagens hiss:
Bara 2 dagar kvar!

PS. Tack till de som stöttade mig längs banan. Särskilt tack till E och hennes mor som var på båda broarna och skrek mig framåt..underbart!!

1 vecka kvar...men imorgon gäller det löpning!

1 veka kvar till examen då, helt ofattbart egentligen bara 1VECKA KVAR! Sen är tre års studier över. Nästa vecka står bara opponering och respondering på schemat och jag känner mig relativt lugn inför det, känns som att vi är väl förberedda för båda två, så det känns bra.
Men imorgon gäller det något helt annat nämligen löpning. Det är dags för GÖTEBORGSVARVET 2010, som jag av nån anledning råkat anmäla mig till ;=). Men men runt kommer man ju alltid, tror tyvärr inte att jag kan räkna med bättre tid än förra året för jag har nog tränat mindre i år. Men som sagt runt det kommer man och jag kommer ha en del stöttning runt om på banan, vilket känns himla roligt!!! Så nu ska jag försöka laddad så bra som möjligt resten av kvällen och under fm imorgon. Klockan 14.58 går starten för mig.

Det var allt för nu!

Dagens diss:
Att det fortfarande är lite kvaft, hoppas det har försvunnit till imorgon...

Dagens hiss:
Länsförsäkringar, som delade ut hjälmar till cyklister imorse :=)

Fredag

Tränat med M på Move and Walk idag. Även M´s faster Å var med och kollade på träningen idag. Tyckte att det gick ganska bra även om vi hade våra duster jag och M, det är inte alltid lätt att få en 4 åring att göra det som tränaren tycker att de ska göra.  M testar gränserna en hel del nu vilket gör att det diskuteras vem/vilka det är som bestämmer rätt mycket. Idag var det till exempel klargjort att det var jag, faster Å och tränare B som bestämde och det kom ändå lite då och då från M till mig: du bestämmer inte! och det enda jag kan svar då är ju, jo det är jag som betsämmer nu! även om det kan låta "hårt" i andras öron. M är också just nu inne i en period av varför?, den fråga ställs ofta och frekvent, blandat med frågan va sa du? vilket verkar vara en grej han kör med just nu. Vilket gör att man aldrig är sysslolös i M´s sällskap för finns det inget annat att göra kan man alltid förklara, varför en person har röd jacka?, varför bilarna kör på vägen?, vad "rösten" på bussen säger? etc. etc. Efter träningen blev det en tur i hamnen i solen för att titta på båtarna, M drog lite i en tamp till en förtöjd båt och båten rörde sig!!= stor fascination!!

Dagens diss:
Hittade inga av de böcker jag ville på biblioteket

Dagens hiss:
Glass i solsken= så härligt!..det kanske blir sommar i år också!?

Kristihimmelfärdsdag

2 veckor och en dag kvar (om man inte räknar idag) tills det är dags för SSK examen. Det känns väldigt bra men det känns också som att det har gått helt sjukt fort. Vart tog de tre åren vägen? Har jag missat nåt eller? ...förhoppningsvis inte.
Gårdagen bestod först av föreläsning i katastrofmedicin, de söänger in lite föreläsningar nu på slutet om sånt de tycker vi borde ha hört men inte fått tidigare i utbildning. Lite underlig taktik tycker jag men det är ju bra att de kommer på nu vad vi inte fått och inte om två veckor. Efter föreläsning var det dags för justering av uppsatsen, vår examinator hade som tur var, vilket vi var mycket glad för då vi börjat bli lite strssade över att svaret dröjde. Något som gjorde det hela ännu bättre var att det inte var så många justeringar att göra så dessa hann vi med under eftermiddagen och kunde således lämna in den sedan. Så nu återstår bara förberedelser för opponering och respondering vilket hela nästa vecka ägnas åt.
Dagen idag har alltså inneburit ledighet, vilket är skönt men också känns lite konstigt. Har hunnit med en sväng till ikea och jysk med E och J hjälpte dem att kolla på sängar. Det var trevligt att få lite sällskap och frukost på ikea är heller aldrig fel. Har även hunnit med en löptur på ca. 1 timme och sen varit och lämnat in mitt headset till mobil på service då det blivit helt knäppt, bara vissa ljud/musik hörs. Återstår att se hur lång tid det tar att "undersöka" felet och om det går på garantin eller ej. 

 Det var alles för denna gång...so long people

Dagens diss:
Såg en överkörd katt på en refug idag, stackars lilla kissekatt och stackars ägare..: (

Dagens hiss:
Frukost på ikea med trevligt sällskap!


Sådärja!

Övernattning med scouterna i helgen, ganska krävande p.g.a. en hel del motgångar också som bl.a. krossade fönsterruta p.g.a. gammalt inbrott i stugan, handtag som lossnar, vattenpumpar som inte funkar, proppar som går, regn hela lördag. Men trots allt dettta så blev det ändå en ganska lyckade helg, barnen verkade nöjda i alla fall och det är ju det viktigaste.
Direkt efter hemkomsten från övernattningen på söndag bar det av till E för uppsatsskrivning, som tur var, var en scoutförälder snäll och körde mig dit så jag kom dit snabbt och smidigt. Vi lyckades faktiskt få ner lite vettigt i arbete trots att både jag och E var ganska trötta.

Dagen idag har inneburit uppsatsskrivning för hela slanten. åtminstone mellan halv nio och fem, mwn då hann vi klart i alla fall så nu är den skickad till examinatorn för en första granskning. Det känns riktigt skönt, så imorgon har vi faktiskt bestämt att vi ska vara lediga. Härligt att få sova lite och hinna med lite annat. Bara planerat in en springtur imorgon med E annars är dagen helt blank och just sen kommer det nån och kollar på lägenheten på kvällen så får väl se till att det ser någorlunda snyggt ut här då.

Dagens diss:
Att jag inte fick ledigt för att åka på kårlägret i sommar, tråkigt : (

Dagens hiss:
Uppsatsen är klar!...eller nästan i alla fall...

RSS 2.0