Sista och första

Sista arbetsdagen är avklarad, känns lite konstigt faktiskt...nu har jag jobbat där i 9 nio veckor..9!..det är ju ganska länge..den sista dagen gick bra..fast den var väldigt seg..var rätt lugnt för en gång skull och när man själv är lite seg..så blir det inte bättre när det inte händer så mycket.....men den gick ändå relativt fort och jag kom iväg tidigare precis som jag planerat...så jag hann till matchen.
...för idag har jag spelat min första fotbollsmatch med mitt lag här i Göteborg Kärra-Klarebergs If. Äntligen har mina papper blivit klara och jag blev dessutom uttagen trots att jag inte tränat så mycket. Matchen som spelades mot Färjenäs slutade 3-3 vilket var relativt rättvist även om jag kan tycka att vi var värda att få vinna då vi gjorde en riktig kämpa match hela laget och hade mera spel än Färjenäs..men som sagt ändå relativt rättvist. Var roligt att spela match även om det kändes lite ringrostigt och förvirrat...trodde inte jag skulle få spela så mycket...men blev inbytt efter ca. 20-25 minuter och fick sedan spela resten av matchen..så jag är nöjd men trött..tröttt!

Det var allt jag hade att förtälja..imorgon ålker jag hem till föräldrarana..ska bli himla skönt!

Jo just det en sak till har ju faktiskt hänt idag...jag fyller år!..idag blir jag 22 bast...Bertil tvåa,tvåa

Adios mon katchos!

Klantig

Av de 48 arbetspass som det var när jag började min sommar är det nu bara 8 kvar, det är ganska skönt men då vet man också att det snart är dags att börja plugga igen och just nu känns det inte vidare lockande..men förhoppningsvis hinnar man hitta lite motivation till det innan det är dags på allvar.

Igår var det dags för fotbollsträning igen första träningen för mig efter sommaruppehållet, det var så fint väder så jag tog inlines till träningen, vilket jag nog inte skulle gjort för det resulterade i detta:


En något för snäv sväng tror jag var orsaken..klantigt jag vet..men men så kan det gå.
Det var bara att resa sig och köra vidare för att inte komma för sent till träningen...en träning som för övrigt blev inställd för att vi var så få där.....typiskt!

Nu ska jag gå ut och försöka få lite sol på mig innan jag skall jobba.

Klart slut!


RSS 2.0