Sommarvärme

Idag har det varit riktigt sommarvärme i Götet...typ 25 grader och strålande sol....det känns faktiskt lite underligt att kunna gå ut i shorts och linne....... och svettas i april!!!!
Jag började dagen med en löptur vid sju tiden då det inte hade hunnit bli så varmt...sen in och stöka lite i lägenheten...tvätta och sånt där.
Vid 11 blev det en underbart skön långpromenad med E....vi tänkte att vi skulle diskutera de artiklar vi läst eftersom vi inte tänker gå på seminariet imorgon.......vi diskuterade väl artiklarna kanske sammanlagt fem minuter av 1 1/2 timme men vi gjorde det i alla fall. 
Sen blev det en sväng på stan för att försöka hitta något att ha på sig imornn...det gick väl så där...men jag har ju hela dagen imorrn på mig att fundera...så nånting ska jag väl hitta i garderoben....
 
Det var alles....dags att dra till innebandyträningen snart...troligen den sista för säsongen.

Ps. Tack gode gud för ....loratadin, kestine, lomudal, panodil och ventoline...annars skulle våren inte vara lika härlig.

...men en något bättre fortsättning

Denna veckan har i skolväg handlat om grupparbete och det har väl gått helt ok. Jag och min komapnjon skickade in arbetet i fredags och hoppas på respons fråm handledaren nån gång i kommande vecka. Har också hunnit med tre arbetspass på 29:an, tisdag och onsdag kväll och lördag dag alltid bra att få jobba lite, men nu har jag inga mer turer inplanerade...skall nog ringa chefen i veckan och kolla om det finns något.
I fredags kväll var jag barnvakt till underbara M och M...så roligt att träffa både dem och föräldrarna igen......var så länge sedan sist.........barnen utvecklas och frodas....stora M testar gränserna och lilla M är mycket flyttbar trots att han inte kryper. Barnvaktandet gick bra....något som jag tycker är underbart det är att få världens goaste kram eller höra världens härligaste skratt.
Dagen idag har tillbringats i området runt Härlanda tjärn med scouterna....tävlingen Getingen var det dags för. En tävling för alla miniorer och juniorer i göteborg.......det var kul..trots att det fina vädret vi beställt inte riktigt infann sig och våra miniorer inte vann......men de var duktiga ändå...det viktigaste är ju inte att vinna utan att deltaga.

Det var alles för nu...klart slut över och ut!


Ingen vidare inledning...

på den här veckan det kan jag ju inte tycka. Imorse när jag som vanligt tog på min hjälmen och gick ner för att ta cykeln till skolan....ja då står den inte där.....
och jag får en sån där känsla av att jag håller på att bli galen....ser jag i syne??...nej den står inte där........har jag cyklat nånstans och sen glömt den där?....nej, nej..jag vet ju att jag cyklade hem den igår......men trots detta så fattar jag nog ändå inte riktigt...ajg går upp med hjälmen igen och tar bussen till skolan i stället.
Först på efetrmiddagen nä'r jag kommer hem igen och verkligen kollat runt ordentligt där nere så fattar jag ordentligt...det är nån som snott min cykel!....f-n va sur och ledsen jag blir!!!!!....har i alla falll ringt och anmält det till polisen.

Som att prata med en vägg...

Imorse var jag, E och E på möte hos lektor S som är ansvarig för X-arbetena. Vi vill ju väldigt gärna skriva det tillsammans och skulle då diskutera detta med henne. Hon inleder med att säga att det förekommer inte, har aldrig förekommit och kommer aldrig förekomma att man får vara tre och skriva. "Mötet" fortsätter i ungefär samma riktning, vad vi än säger, hur vi än försöker argumnetera och vrida vår ord så får vi samma svar: det blir ett sämre arbete, man kan inte urskilja vem som gjort vad, svårt att stå för det man har skrivit och det blir orättvist vid opponering. När vi försöker fråga vad hon lägger bakom detta så säger hon att det knappt förekommer inom den akademiska världen att 3 st får skriva ett arbete. När vi frågar vad den stora skillnaden i att vara 2 och 3 ligger får vi ungefär det här svaret: det blir ett sämre arbete, man kan inte urskilja vem som gjort vad, svårt att stå för det man har skrivit och det blir orättvist vid opponering...med andra ord det var som att prata med en bergvägg...där samma sak ekar om och om igen.........


Sol, sol

Det är vad som präglat min helg....strålande sol, blå himmle och vita skidbackar...kan det bli bättre!?...troligen inte.
Har varit uppe i Lindvallen och hälsat på min käre storebror i helgen och som min tidigare mening beskriivit så hade jag det himla bra.
Åkte upp i onsdags efter skolan och har sedan haft tre underbara skiddagar...på tosdagen fick jag sällskap av bror som hade ledigt från jobbet.....fredagen fick jag åka själv....chefen måste ju jobba lite också. På kvällen tog bror med mig på "Showtime"...som är en trerätters middag med underhållning under tiden....serveringspersonalen showar och sjunger. Det var jättebra och himla god mat också......de var verkligen duktiga de som showade.
Igår hade bror lyckats fxa sig ledig så då fick jag sällskap i backarna...denna dag betsämde vi oss för att prova på snowboard och det var ju ett j-vla påfund kan jag säga...så himla jobbigt!  Vi höll oss i banrnbacken nästan hela dagen...vi åkte upp på toppen två gånger.....men det räckte för oss...det var ju ett sånt företag innan man kom ner igen....så som sagt vi höll oss i barnbacken...det var tillräckligt jobbigt det. Kan säga att man är rätt öm i kroppen idag.
 Men sammanfattningsvis har jag haft mycket bra dagar i Lindvallen med härlig skidåkning och trevligt umgänge mned bror.

Det var alles...klart slut..

Ps. Har fått en mycket snygg "skidbränna" i ansiktet.


RSS 2.0