JAAAA!

Ja vad har hänt idag.....jo föreläsningen om farmakologi mellan 9 och 12...sen var det dags att sätta sig med min grupp och göra uppgift i näringslära.....men det gick snabbt och smidigt det var skönt!....går sedan ner till datasalarna och där får jag reda på att de lagt ut resultatet för microbilogi tentan........................shit.........nu blev man nervös...på den tid det tar för mig att logga in på datorn och komma fram till sidan med resultatet så har jag hunnit bli ganska nervös.....tänk om jag inte klarde det......men jag tar mod till mig och kollar .......................JJJAAAAAA! jag klarade det, så himla skönt! ...... så till mig själv och mina vänner som också klarade det. DET GJORDE VI BRA TJEJER!
Upprymd skyndar jag mig ner på stan för att försöka hitta lite presenter till födelsedagsbarnen........gick rätt bra...har ganska bra koll på presentfronten nu.....
.....Kl 15.30 blir hämtad utanför Rondo för att bege mig till mina scoutvänner i Mölndal och vara barnvakt åt deras son Max, mycket trevligt att träffa dem har inte setts på några månader.  Börjar med att bli bjuden på mat.....mycket trevligt....sen ger sig föräldrana iväg och jag och Max får klara oss själva... men det gick  bra det.....vi lekte bl.a. vem kan ha ut mest saker på golvet..........vem är bäst på att bygga torn och vem är bäst på att riva dem....jag kan säga att jag förlorade för det mesta....när "leken" jag kan  inte va still en sekund startade...... förstod jag att det var dags för välling...napp och sängen och det gick utan några gnäll eller skrik...trevligt med snälla barn...
image1
Här har ni cahrmtrollet Max!
...som tycker att min mobil är mycket intressant


Nej nu ska jag läsa lite om aseptisk teknik...om jag orkar...

KOM iHÅG!
Le och världen ler mot dig!!!

Tack och hej leverpastej.



 

SOL SOL!

Idag har solen skinit hela dagen...heter det så förresten eller ska man säga "att den lyst hela dagen" whatever......den har i alla fall varit framme hela dagen och det var ju helt underbart. Sol är man inte bortskämd med. Jag och Emma tog en härlig promenad på eftermiddagen i solen.... mycket skönt! Men känner jag göteborg rätt så regnar det väl imorgon....
Jaha imorgon är det måndag igen......helgerna går så fort...men det gör ju veckorna också...nu får jag snart åka hem och träffa föräldrarna igen och alla andra vänner förstås... ska bli kul.  Även om jag har ett bra liv och helt underbara vänner här så saknar jag er såklart också.

Nej nu skall jag fika lite och titta på TV...om det är något att se förstås...

Ha det så gött!

Presenter....?

Nästa helg är det dags för mig att bege mig hemåt mot "norrland" och då tänkte jag passa på att gratta en del personer som har fyllt/fyller år.  Så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ge dessa personer för något...och det är inte lätt vill jag säga........vad ger man till en mormor som fyllt 85 och har allt men blir glad för vad som helst?..............vad ger man till en underbar vän som fyller den mycket speciella åldern 20?.............och vad ger man till en pappa som fyller 55?....förslag nån????

För övrigt har det inte hänt så mycket hittills denna helgen jag har försökt att plugga och det har väl gott ganska bra.....det går framåt men ganska sakta...jag tror alltid att jag ska hinna mycket mer än vad jag gör.....men som sagt det går ju framåt i alla fall och det är ju bra det..... precis som min käre far sa när jag pratade med honom i fredags.....det går ju inte bakåt i alla fall och det är ju en j-vla tur.


Vad mycket som kan hända...

Jaha vad har hänt sen sist. jo jag har vart i skolan förstås.....just nu känns det som att dagarna bara rusar iväg och jag hänger inte riktigt med...hallå sakta ner lite. Men det är väl så det är när man läser på universitet antar jag...blir lätt lite rörigt när man dessutom skall läsa två kurser samtidigt...men jag ska inte klaga det finns de som har så mycket mer än jag...jag säger bara att det blir lite rörigt i min hjärna och det gillar jag inte...jag gillar att ha koll åtminstone på det mesta.
Igår började jag att göra en kostregistrering som jag ska hålla på med i tre dagar, en uppgift i näringslära som är en del i en kurs vi läser just nu. Man ska skriva ner allt man äter under tre dagar, så just nu är det mycket mätande här.....men det skall ändå bli intressant att se vad man får ut för resultat av det på laborationen.

Igår var jag med om en hel del i lokal trafiken här i Göteborg. När jag och Emma skulle ta spårvagnen från skolan till korsvägen så var det stopp, så alla linjer var försenade. Vi fick ta en buss istället som tog typ 10 min längre tid men det är ju "alltid trevligt med lite sightsing"........jahapp väl framme vid korsvägen är det 12 min kvar till spårvagnen kommer....inte marginalerna på vår sida idag......ja vet man blir bortskämd med att det går mycket spårvagnar/bussar när man bor i stan. Äntligen kommer spårvagnen och vi börjar åka mot Skatås...efter ca. en station är det en spårvagn framför oss som stannat....ånej inte igen men den kommer igång igen och vi kan fara vidare. Äntligen framme för att ta oss en löprunda tillsammans med Evelina. Inte världens bästa väder..regn.... såklart men det var skönt ändå.  På vägen hem fortsätter det att hända spännande saker. En kvinna pratar i en mobiltelefon som det visar sig att hon hittat, hon pratar med tjejen som äger den, mobiltelefonen lämnas hos föraren så att tjejen kan komma och hämta den när spårvagnen kommer tillbaka till hennes hållplats.....ja vad ska man säga det finns fortfarande ärliga människor, HÄRLIGT!

Men vänta det är inte slut än, lite senare kliver det på en man som frågar föraren hur lång tid det tar att åka sightsing med den här spårvagnen...föraren tittar lite konstigt men svarar nåt tillslut. Mannen ser nöjd ut och går och sätter sig. Jag funderar starkt på om han fick se nåt spännande jag menar det  var ju ganska mörkt så han lär ju inte ha sett så mycket och den sträckan som spårvagnen en trafikerar är kanske inte Göteborgs mest spännanden heller men men alla är olika...  ja där ser ni vad mycket man kan få vara med om på en enda dag i lokal trafiken.

 Nej nu ska jag till skolan...

Over and out!


ooo...nästan

jaha vad har hänt idag. Jo jag har tvättat, jag fattar inte att tvättkorgen blir full så fort....ja sen har jag försökt plugga lite fick dock inte så mycket gjort på den fronten...författningar tar en jäkla tid. På em var det dags för match och med min vanliga smarthet så började jag förbereda mig lite sent. När det var typ en timme kvar till jag skulle åka så kom jag på att nu måset jag hinna laga mat, äta, packa träningsväskan, byta om och hänga den sista tvätten....men jag hann..när jag måste kan jag va effektiv. Jaha sen var det i alla fall dags att bege sig till lundbystrands idrottshall för match i reserv 1 och vilken match det blev.  tyvärr förlust med 2-1 men hela laget kämpade hela matchen och vi hade inte marginalerna på våran sida. Deras två mål var dessutom sådana som man som målvakt tycker det är jäkligt surt att släppa in. det ena liksom rullar in över benet, så där så att det känns som att det går i slomotion och man ändå inte hinner ta den...riktigt surt. Det andra är en passning till en som står precis vid målet och bara behöver peta in den...ganska surt det också. Men för övrigt så tyckte jag att det gick bra för mig på matchen, ja hela laget var bra. Efter slutsignalen var det bara att trava vidare in i nästa hall och stötta upp övriga kamrater som då redan påbörjat match i div.2. Jag behövde dock inte göra någon insats på planen. hur den matchen slutade jo det blev förlust med 5-1 tror jag. riktigt bra spel i första och andra men sen tappar vi spelet i tredje och det trillar in några mål. Men det är bara att ta nästa match, då blir det vinst! 


Lördag!

Den beryktade stormen som de pratat så mycket om på nyheterna de senaste dagarna har idag dragit över Göteborg. Dock var den inte så farlig som jag trodde....okej det blåste ganska mycket men det var ju inte så att huset skakade precis. För övrigt har det inte hänt så mycket idag..har varot och inhandlat ett hänglås och sen så har jag städat. Det tog en jädra tid innan jag satte igång med städningen det är ju inte den roligaste sysslan precis men när man väl sätter i gång så är det inte så farligt. Jag menar det tar ju inte så lång tid att städa 27 kvm precis...men i alla fall. Just nu funderar jag på om det är nåt bra att se på tv i kväll.....?

RSS 2.0