Ännu en vecka...

Denna vecka har passerat fort...mamma och pappa åkte till Göteborg i måndags, så jag har fått klara mig själv i veckan.....men det är jag ju van vid. Själv har jag jobbat hela veckan eller måndag-fredag ....6 pass har jag hunnit med på 5 dagar..jobbade delad tur i torsdags. På fredagen slutade jag kl.14...då skyndade jag mig hem för att hinna städa lite innan mor och far kom hem...jag hann klart innan de kom hem. På lördag umgicks jag med föräldrarna....vi var och handlade lite...sedan blev det grillning på kvällen...och det är ju så himla gott.
Idag var det dags för föräldrarna att sticka igen...de åkte till Säfsen idag....kommer hem på torsdag. Jag har varit med Frida hela dagen...riktigt kul att träffas tjejen. Vi gjorde inte så jättemycket...bara umgicks liksom och det är ju trevligt det....vi har ju en del att ta igen; )
Nu sitter jag och kollar lite på fotbollen Em- Finalen....får se om jag kollar klart...ska ju jobba imorrn...fast jag börjar ju inte förrän 7.30....men det är delad tur. Sen jobbar jag 7-14 på tisdag, ledig onsdag och sen 7.30-12.30 på torsdag...sedan åker jag till Göteborg och är där till tisdag...ska bli himla kul att träffa alla där....alla barnen med familjer och så Emma och Evelina förstås...jag saknar er tjejer....men som sagt nu ses vi snart.

Klart slut! för denna gång.....
 

Midsommar

Så har det varit midsommar. Midsommarafton börjades med att arbeta......fast bara till halv ett. Sedan kom bror och Sabina och hämtade mig och det bar iväg ut till moster och morbror. Där blev det en härlig midsommarlunch med massor av gott och med riktigt färskpotatis..direkt från landet ..ååh så underbart gott! Efter mat, jordgubbar och kaffe.....blev det sitta ute och ta en drink och så där...det var ju faktiskt sol även om det blåste lite. På kvällen blev det grillat vildsvin och det är ju inte heller fel kan jag säga. Sedan började det regna lite så då gick vi in och kollade lite på fotbollen. I halvtid åkte vi hem och då gick jag och träffade Frida som var på fest i Valla....så då blev det lite dans och så....tycker att det blev en mycket bra midsommarafton.
På midsommardagen hände inte så jättemycket...blev inringd att jobba på kvällen...så jag tog det mest lugnt tills det var dags för jobb.
Idag har det inte heller hänt så mycket...hjälpt till att tvätta båda bilarna..suttit ute och läst lite och sen var jag ute och sprang.

That was all for today...over and out!

Midsommar imorrn...

Vad har  hänt sen jag sist satte mig ner och plitade något här?
Lördagen var jag som sagt vid Ellwynska med Mia och kollade in studenterna...vi fick även tillfälle att hälsa på några av våra gamla lärare.....riktigt trevligt faktiskt...sedan ner på stan och kolla lite på alla vagnar....därefter bar det iväg hem till lilla valla igen. Var förbi en kompis och grattade henne till studenten.......sedan var det bara att göra sig iordning för festen.
"80" års festen var riktigt trevlig...ganska mycket folk 50-60 pers skulle jag tro...en rätt kul grej som hände var att min kusin.....han som fyllde 40 alltså.....gick runt och presenterade alla gäster, namn, släkt el.vän samt nån lite klatshig förklaring, medans vi åt...blev riktigt imponerad hur han kunde komma ihåg allt detta...han klarde det ju galant...undras just hur många öl han druckt innan för att våga....???
Söndagen hände det inte så mycket alls.
Måndagen var också rätt lugn...var en sväng till Norrköping med far....var ute och sprang också...och gjorde lite styrka= sommarträning innebandyn. 
Tisdagen ägnades åt en del jobbrelaterat...delegering och introduktion. På kvällen var det dags för min första fotbollsträning på väldigt, väldigt länge......var dock lite seg i benen efter måndagens träning.....riktigt, riktigt kul var det...trots att det var några blodkärl som brast i min vänsterfoten när vi spelade match...så jag är lite blå och svullen......men fotboll är en underbar sport, helt klart!!
Gårdagen tillbringades med Frida......himla kul...har ju inte setts på ett tag nu...får se till att det blir mer i sommar tjejen!
Var i hennes lägenhet och grejade lite...pappa var med i början och hjälpte henne och sätta fast sängen. På kvällen kollade vi på matchen ihop med en massa vänner....himla trevligt...fast matchen var ju inte särskilt bra...vad pysslade sverige med egentligen??
Idag har jag hjälpt till och städat här hemma hos mor och far...sedan var vi och handlade mat.
Imorgon är det midsommarafton och då ska jag jobba..fast bara 7.30-12.30...sedan blir det att träffa familj och släkt.

Så riktigt GLAD MIDSOMMAR!

längesen sist

Ja nu var det väldigt länge sen jag skrev något här. Väldigt mycket...fast kanske egentligen ingenting har hänt sen sist.
För en vecka sedan travade jag runt i slottskogen med Max och tittade på en massa djur.....var faktiskt riktigt kul....verkade Max också tycka...han härmade ivrigt mig när jag sa vad det var för djur vi tittade på. Efter att vi ätit lite så fick jag mig en härlig promenad från slottskogen in till valand medan Max sov i vagnen. Sedan bar det iväg ut till mölndal...där blev det lite grillning och sedan faktiskt året första dopp i sjön...var riktigt skönt!
På lördagen ner på stan på fm för att handla lite presenter till kusin Christer som fyllt 40 år.....sedan hem och fixa lite i lägenheten och förbereda lite mat.....på kvällen kom stora storebror och flickvännen...och hör och häpna jag lyckades guide dem rätt direkt....hör och häpna 2...min bror kom precis när han sagt att de skulle komma...det ni!
Söndagen så var vi nere på stan en sväng först...sedan ut till kortedala och hälsa på kusin Josefin, lille Felix, Bella och Peter....riktigt kul att träffa dem alla igen och extra kul för brorsan tror jag som inte träffat sin kusin sen jag komfirmerade mig...och det var ju ett tag sen.
Måndag gick vi upp kl.6....för att komma iväg vid sju...mot Ullared...flickvännen hade lyckats övertyga min bror att vi skulle åka dit...trots att han inte var så där jättelycklig över det...
Var ingen kö och inte jättemycket folk därinne heller så det gick riktigt smidigt att handla.....när vi var klara med det bar det av hemåt mot Valla och föräldrarna. Var kul att träffa föräldrarna igen även om det inte var så jättelänge sen sist.
På tisdagen bara tog jag det lugnt....var ute och sprang en sväng bara.........på em. var jag med mor och far och hämtade deras nya bil......sedan var vi och kollade på sköldinge-floda...sköldinge vann..... tur!...jag skulle egentligen ha varit hemma i Valla och tränat...hade verkligen sett fram emot det...men så var det inga träningar den här veckan...typiskt!...efter  matchen hem och kolla på Sveriges match så klart.
I övrigt har det inte hänt så mycket mer den här veckan....onsdag, torsdag och fredag..har jag gått lite inskolning på jobbet för att få lite uppfräshning i minnet och träffa de nya pensionärer som flyttat in sen jag jobbade sist........det hade dock inte skett speciellt mycket där på 10 månader.....är sig väldigt likt.
Det är "härligt": ) att återigen bli kallad för kille....få kommentarer om hur man ser ut......vad man har för frisyr och hur man egentligen är klädd...att ena stunden vara guld värd för att i nästa bli totalt ratad.....tillbaka i äldreboendets värld helt enkelt.

Imorgon ska jag in till K-holm och träffa Mia...vi ska gå och kolla på Ellwynskas studenter...kanske hälsa på några gamla lärare också...ska bli riktigt kul! På kvällen är det 40+40 fest i Hälleforsnäs som gäller.

Det var allt jag hade att förtälja...just nu.
får försöka uppdatera lite oftare kanske....?

Goodbye!





Torsdag

Idag tycker jag att jag hunnit med en hel del. Tog en promenad på förmiddagen. Tidig lunch och sedan cyklade jag ner till nordstan var på droppen och lämnade blod. När det var klart och man fikat lite så gick jag och klippte mig, hade beställt tid...riktigt skönt att få det kort nu till sommaren. På hemvägen handlade jag lite och när jag kom hem var det bara att börja förbereda maten för kvällen. Kyckling och rostade potatis,morötter och palsternacka blev det och lite tsatsiki till. Vid 18.15 kom Gun, Per och Max och då var maten klar som tur var. All verkade tycka att det var gott..även Max..när han fick makaroner istället för potatis. Vid 19.30 åkte Gun och Per....jag och Max fixade sängen och sedan var det dags för pyjamas och välling....sedan när Max skulle försöka sova tänkte jag att nu går jag ut och diskar så att han får somna ifred.....när jag diskat klart hoppades jag ju på att Max skulle ha somnat...men så fel jag hade. Trodde att jag tänkt på att ta bort allt från fönterbrädan som han kunde komma åt...men jag hade visst missat ett läppsyl...så det hade han roat sig med...var lite kladdigt kan jag säga....och det tyckte Max också "kladdi, kladdi"....efter att jag rengjort barn och fönsterbräda lite snabbt så somnade han efter en stund.... och nu sover han så sött och har gjort så ett tag....så nu sitter jag här vid datorn och kollar på film med hörlurar för att inte störa....dator+hörlurar=bra uppfinning.
Det var allt som hänt idag...tycker som sagt att jag hunnit med en del.
Imorrn lär man bli väckt ganska tidigt...så man kanske snart ska tänka på sängen...

Godnatt..


Felix!

               

Idag har jag varit och hälsat på Felix....såklart var han jättesöt..fast liten förstås...slår mig varje gång jag träffar "nya" bebisar...vad liten man kan va egentligen och ändå är alltingen utvecklat fast i miniatyr liksom....är egentligen ganska fantastikt hur kroppen och utvecklingen fungerar.......och det säger jag trots att jag läst anatomi och fysilogi.
Annars har jag inte gjort så mycket mer idag...var ute och sprang med E vid 16...det var varmt....blev bara 5:an idag...men det är alltid nåt.

So long for today!


Veckans planering...

Den här vekan ser det ut som att jag får en del att göra:
Imorgon ska jag städa lägenheten riktigt ordentligt, sen ska jag tvätta...förhoppningsvis får jag ha tvättstugan hela dagen. sedna har jag tänkt att jag ska baka bröd och kanske några kakor också.
Onsdag: så ska jag först försöka hitta en present till lilla Felix och sen ska jag åka och träffa hela familjen i Kortedala om jag hittar dit, tänkte att jag skulle cykla. Vid 16 ska jag springa med E, kan bli spännande och se om jag hittar från kortedala till skatås....förhoppningsvis gör jag det...får väl ta gott om tid på mig.
Torsdag: ska jag försöka klippa mig och sen ska jag lämna blod också. På kvällen kommer Gun, Max och förhoppningsvis Pär förbi och käkar lite, sedan ska Max vara kvar här och sova.....kan bli spännande att se hur det går.
Fredag: jag och Max ska gå till slottsskogen och titta på djuren sedan ska vi väl ta vagnen ut till mölndal och föräldrarna.
Sedan kommer min bror och flickvän, antingen på fredag eller lördag.

Så som sagt lite har jag att göra den här veckan men det är ju bara roliga saker...nästan i alla fall...så det gör absolut ingenting.

Det var alles för nu!
Kram på er!

Denna dagen ett liv!

Ja denna dagen är verkligen ett liv...eller kanske egentligen igår.
För nu har äntligen har min kusin Josefin och hennes Peter fått sin bebis, på precis beräknat datum.
Felix föddes den 1 juni kl.????...nån gång på natten tror jag. Han vägde 3795 g och var 50 cm lång.
Så nu är Bella storasyster!

Så jag säger bara Stort Grattis!!

RSS 2.0