Ännu en vecka....

Jaha..så har ännu en skolvecka snart gått...och här har det inte blivit nån uppdatering på ett tag..men här kommer en snabbgenomgång av veckan.
Måndag innebar föreläsning till klockan 15 och var det dags att åka till Olskroken och hämta uut cykeln som jag lämnade där i fredags...så nu hoppas jag att den håller länge. Sen var det innebandyträning på kvällen.
tisdag var också föreläsningar hela dagen och sen var det direkt ut till Mölndal för att vara barnvakt åt Max och Malte så att föräldrarna kunde åka iväg och umgås lite bara med varandra en kväll.
Här kommer mina sötingar:

Dags att sova för Max

Malte en riktig liten tuffing....
Det gick bra att vara barnvakt...Max somnade snällt strax efter 19 och Malte han sov i princip hela tiden vaknade inte förrän vid tjugo i tio...och då ville han ha lite mat....föräldrarna kom hem strax efter tio...och då blev jag hemskjutsad...det är de så snälla med!...behöver nästan aldrig ta bussen hem.
Igår var det också föreläsningar hela dagen och sen bara hem och göra mat och sen åka till träningen...vi hade spelarmöte innan träningen så man skulle vara där kl 18..så inte så mycket tid hemma.
Idag hade vi föreläsning om vätskebalans på fm. och sen på etermiddagen har jag suttit med gruppen och jobbat me arbete...skall vi göra även imorgon fast då på fm. sen ska jag ha cvk träning mellan 12 och 15..sen är skolveckan slut.
Jag det var en snabbgenomgång av veckan hittills....

Klart slut!


Efter tenta helg

Mitt i helgen efter tentan och ett visst lugn har infunnit sig i den kropp som tidigare i veckan mest varit fylld av ångest och stress.  Tentan kändes ändå ganska bra...j-vligt skönt att ha den gjord i alla fall, nu får man bara hoppas att man blir godkänd också. Efter tentan var det bara att ta sig till Valhall och hämta cykeln och gå med den till en reparatör...ska hämta den igen på måndag. Sen hem och städa och förbereda mat...för på kvällrn kom E och E hit och vi hade filmkvällen och godisfrossa....himla kul och trevligt...det var vi verkligen värda efter denna vecka!
Idag så tog jag först sovmotgon och sen diskade och så däe efter gårdagen...sen gick jag till scoutgården och hjälpte till..loppmarknad till 15...efter det en sväng till Ikea faktiskt...skulle inte ha nåt särsklit blev bara lite ljus och så där...de håller visst på och bygger om så det var lite kaos. Ikväll har jag haft en lugn kväll för mig själv.
Imorrn blir det först hjälpa till en stund på loppmarknaden som fortsätter då..och sen är det innebandymatch vid halv tre.

Det var alles folks

Ps. glöm inte att i natten ska vi ställa om klockorna....vänta hur är det nu?...jo nu är det höst och då plockar man in trädgårdsmöblerna...alltså ska man dra tillbaka klockan 1 timme och man får alltså sova en timme mera...gött!


Lagen om alltings jävlighet....

Den här veckan har hittills verkligen varit späckad.....måndag föreläsning mellan 9 och 16 om urininkontinens...sen plugga med E och E till typ 19...sen skyndade sig hem och gå och handla lite. Tisdag plugga med E och E typ hela dagen...eller i alla fall mellan 8.30 och 16...sen bara hem och vända i princip, bad med scouterna på kärrabadet..men det gick ju bra i alla fall...inget barn som blev drunken..hahaha. Igår var det först föreläsning mellan 9 och 12..sen var det egentligen kursansvarigtid..men struntade vi att gå på och satt och pluggade istället. På em. var det processorienterad handledning och efter det var det dags för ytterligare pluggande med E och E. Vi satte till 19 även denna dag och sen bar det av direkt till valhalla för träning..kan väl säga att jag var något seg...men det gick hyfsat i alla fall. Sen när jag kommer ut och ska cykla hem efter träningen...ja då har jag ingen luft i bakdäcket....så det var bara att låsa cykeln igen och ta spårvagnen/bussen hem istället...alltså jag blir  så j-vla trött...varför just denna vecka när jag varken har tid eller ork för sådana här händelser..varför????...får se när jag har tid och hämta cykel j-vlen...på fredag efter tentan kanske....måste försöka hitta nån cykelreparatör i närheten också...vill ju liksom inte gå runt halva stan med cykeln...för jag antar att det är punktering igen....men får väl ta med mig en pump och testa för säkerhetsskull.
Även dagen idag är fulltecknad...har haft föreläsning nu på fm. om stomi och nu är det snart dags för 2 timmar om trötthet...sen är det plugga med E och E...sista inför tenta som gäller..så det blir en till 19 körare idag igen...sen är det bara att åka hem och sova och hoppas att man åtminstone kan någonting till tentan imorrn!

//Tentaångest..jajemän!


Hemma hos far och mor

Har varit hemma hos far och mor i Valla sen i torsdags kväll. Och som alltid när man är hemma så gör man en hel del. I fredags var jag inne i k-holm och fikade med E...kul att få prata en stund med henne var ju ett tag sen tjejen och sen när jag kom hem hjälpte jag mamma och baka till F`s 30 års fest. När far kom hem vid tre åkte vi till lager 157 i hälleforsnäs och jag lyckades shoppa en hel del kläder kan jag säga. Sen hem igen och börja fixa lite mat vid 19 kom F och A hit och käkade sen satte vi och snackade i några timmar...himla trevligt var det..tack för att ni kom tjejer!
Idag åkte jag med mor och far till Norrköping för att kolla på ny dator till mig....min hade ju gått sönder...trodde jag i alla fall..men jag hade den med mig och ad killen på onoff att kolla på den och då kunde han fixa det...hur lätt som helst..typ..så det var ju skönt. Då behöver jag ju inte köpa en ny dator just nu i alla fall. Så då kollade vi i lite andra affärer innan vi hämtade brorsan och hans tjej som hade varit hos några kompisar i Norrköping. Väl hemma var det bara att göra sig iordning ch sen åka till andra bror och gratulera F som fyller 30 år idag. Stort Grattis till dig!!...var så klart en hel del folk där..både kända och okända så att säga men himla trevligt var det och god mat det fick man...har precis kommit hem därifrån...så nu blir det nog att ta det lugnt framför tvnm resten av kvällen tror jag. Imorrn vet jag inte riktigt vad som händer...skulle vilja träffa C och H också innan jag åker hem men vet ej om de har tid....får försöka kolla upp det.

Det var alles för nu

Nedräkning....

Sitter just nu i skolan...har haft föreläsning om nedstämdhet och upprymdhet på fm och nu ar det snart dags för psykos.
Igår var jag i skolan mellan kl. 8. 30 ioch 19...först plugga med E och E på fm. sedan föreläsning till kl 16 och sen satte vi oss och pluggade igen....är ju bara 1 vecka och 3 dagar kvar till tentan nu. Etter allt pluggande bar det av till Valhalla för natch med A laget....som tur var så var det C som stod..jag var bara reserv och det var nog som sagt tur..tror inte jag hade tagit en enda boll. Tyvärr förlorade vi matchen med 4-3...himla surt..tyckte minst vi var värda lika. Men matchen i söndags vann vi med 6-3 faktiskt himla kul!
Nu är det bara två dagar tills jag åker hem till föräldrarna och vännerna där hemma...ska bli himla kul att träffa er alla!

Nej nu måste jag nog gå till föreläsningen...ciao!

Ps. min dator är sönder igen!!!!!...suck!!!

Vilken Vecka...!

Vilken vecka det har varit hittills...måndag föeläsning mellan 9 och 16....sen bara hem och laga mat och sen iväg till träningen. Tisdag också föreläsningen mellan 9 och 16 väl hemma drog jag ut mig själv på en springtur innan matlagningen. Igår hade vi workshop mellan 9 och 16...var faktiskt ganska bra och intressant..bättre än jag trodde. På kvällen var det dags för innebandyträning igen...lyckades få en boll eller nåt på ringfingret så det kändes helt avdonnat och svullet resten av träningen....idag är nästan hela insidan på fingret blått....men svullnaden är nästan helt borta..och det gör inte ont i alla fall...så då gör det ju inget. Imorse var jag ute på en promenad innan frukost....det var faktiskt ganska skönt...på vägen till skolan hände nåt mindre skönt.....jag fick punka på cykeln...."hurra"...som tur var hände det ju när det inte var så jättelångt kvar till skolan...men j-vligt surt ändå!! I skolan så var det jobba med grupparbetet som gällde på förmiddagen och sen föreläsning mellan 13 och 16...direkt efter det var det bara att gå och hämta cykeln och gå med den till en reapratör...så imorrn får det bli bussen till skolan. Men cykeln skulle vara färdig imorrn vid fyra så jag behöver ju inte vara utan den så länge..skönt. Ikväll har jag varit på scouterna igen...är faktiskt kul att vara tillbaka i den svängen igen.
Imorrn blir det plugg med E och E på fm och sen föreläsningen till 16....och sen hämta cykeln som sagt. Helgen är också palnerad..lördag måste jag försöka handla presenter till brorsornas flickvänner..och det är inte de lättaste...har inte en aning om vad jag ska köpa...men förhoppningsvis springer jag på nåt bra.
Söndag är det först utflykt med scouterna på fm. sedan innebandymatch vid 15 och sen ska jag sitta i seket för herrarna på kvällen ...sen tog helgen visst slut.

Helt slut..vargtjut!


Mina ögonstenar

Idag har jad tillbringat stora delar av dagen i Kortedala tillsammans med två av mina ögonstenar..Bella och Felix. Föräldrarna var som sagt på dagis och städade och det var de hela dagen för det var inte lite som skulle städas..stackarna! Men jag, Bella och Felix klarade oss bra...Felix var nöjd och snäll nästan hela tiden och jag och Bella hann med att göra mycket saker som t.ex. pussla, leka med bilar, sjunga, vara ute och gunga och springa och sen bakde vi en kaka också.
Här har ni dem:

Bella gungar..himla kul när man får lite fart:

Felix...han är ju bara så underbar!

Vid 16 kom J hem igen...P var kvar och städade det sista och då var det dags för mig att åka till Torpahallen och spela match. B lags match mot IBK Gbg..och det gick riktigt bra vi vann med 4-0!!!
Så min dag idag har varit riktigt bra.
So long people : )

Fredag

Fredag idag...vilket innebär lördag imorgon och helg..otroligt vilken slutledningsförmåga jag har va!! Igår var jag på scouterna igen...var med på ett miniormöte och jag kan väl säga att miniorerna här är ungefär lika bra på att inte vara tysta som miniorerna i Valla var. Men det var kul ändå.
Idag har jag varit i skolan och pluggat......jag får ju mycket mer gjort om jag sitter i skolan och jag skulle ändå lämna tillbaka några böcker på biblioteket. Satt inte kvar så länge...bara till klockan två...sen cyklad jag ner på stan för att gå till Droppen och lämna blod....det var dags för det..skulle egentligen ha gjort det förra veckan men då var jag ju förkyld..så då gick det ju inte. På hemvägen så handlade jag lite....väl hemma så slängde jag in en tvätt. Sen har det inte hänt då mycket mer här ikväll...pratat med min kära moder..hon är allldeles ensam hemma hon för far är iväg på Whiskyresa till mackmyra med sina söner och morbror H de åkte idag...så jag hoppas det får de riktigt bra.
Själv sitter jag här och är lite nervös..imorgon ska jag nämligen vara barnvakt åt både Felix och Bella samtidigt alldeles själv...fast det ska bli himla kul och det kommer säkert att gå jättebra...fast som sagt lite nervös får man vara ändå. Föräldrarna ska iväg och städad på dagis...så..så kul ska de ha. På kvällen så är det innebndymatch...första matchen med B-laget och jag ska stå...ska bli kul...men även inför detta är jag något nervös...
Inget mer att förtälja tror jag.....kaoset har minskat..men helt bort är det inte.

Moss och grantott på er!!

Kaos, kaos, kaos....

Ja så kan man väl sammanfatt den kurs vi läser...eller åtminstone försöker läsa nu....normalt brukar det ju vara så att ju längre man har hållit på med en kurs desto mer klarnar det för en vad den går ut på och vad det är meningen att man ska få ut av den...men med den här känns det som att man blir mer och mer osäker ju längre tid som går. När man tror att man har jobbat upp sig till en viss kontroll och förståelse så "bang"!!!! blir man nerslagen till marken igen...och där ligger man sen och försöker greppa efter nåt litet halmstrå av förståelse och kontroll..men man hittar inget...det är bara att inse.... kaoset är ett faktum.
Just nu är det inte speciellt kul att läsa till SSK...vad är det jag håller på med egentligen???

Klart Slut! 

RSS 2.0