Börjat jobba....

Väldigt länge sedan jag skrev nånting här...har inte haft lust helt enkelt. Under denna tid har termin 4 avslutats, jag har varit hemma hos mor och far i två veckor och nu har jag börjat sommarjobbet.
Under hela sommaren kommer avd.29 på sahlgrenska uppta den mesta tiden av mitt liv. Just nu känns sommaren väldigt lång faktiskt men förhoppningsvis kommer det att rulla på när det gått ett tag. Jag måste vara patetisk men jag har redan börjat räkna ner mina arbetspass, 48 totalt på hela sommaren och alltså bara 45 kvar nu.
Jag har saknat mamma och pappa jätte jättemycket sedan jag kom tillbaka hem, tror inte riktigt jag vant mig vid tanke än att jag ska vara här i Göteborg hela sommaren och sen är det alltid så att man saknar dem mer när man nyss varit hemma. Så förhoppningsvis vänjer jag mig snart och saknar dem inte lika mycket...för hallå jag är faktsikt snart 22 och ska alltså klara mig alldeles utmärkt utan mor och far...fast ibland önskar man att man att man var liten igen.

Imorgon är det midsommarafton, ska "fira" lite tillsammans med E och J och sen ska jag jobba natt fred-lörd och sen dag på söndag. 

 Klart slut för denna gång

GLAD MIDSOMMAR!!!

RSS 2.0