Att hitta sig själv...

Jag vet inte var jag har mig själv just nu...jag känner liksom inte igen mig själv. Jag har haft något svårt att koncentrera mig på föreläsningar den här veckan......jag har försökt men det är precis som att en del av mig har stängts av...jag är liksom bara närvarande till 80% eller nåt. Jag vill komma över det....men som många kloka människor har sagt till mig...det tar tid...så jag får väl låta det göra det......de sår som tar längst tid att läka är de man får på själen. Det handlar om att stå ut......man måste jobba med sig själv och det är inte det lättaste alla gånger..men jag vet ju att jag inte är ensam...tack för stödet E och F....utan er hade jag nog fullständigt brutit samman.  En hand som sträcks ut i mörkret, ett öra som orkar lyssna är så mycket värt.

Nog om detta nu......i veckan så har jag förutom skolan hunnit med att träna innebandy också...märks att kroppen inte är riktigt van vid det ännu.....knänan blir ganska ömma och jag har två blåmärken på ena armen, två på höger låroch två på det vänstra...tur att bikinisäsongen är i princip över.
I torsdags var jag hos kusin J efter skolan, hon ville ha lite hjälp med barnen. Hon skulle packa och så skulle barnen bada och hon ville duscha...de skulle nämligen till mormor och morfar dagen efter. Var kul att träffa dem...barnen är ju så underbara...de är mina små ljus! Jag fick känna på lite hur det kan vara att ha två barn...medan J duschade....de är inte helt lätt att försöka hålla en snart tre månaders nöjd när den börjar bli hungrig samtidigt som man försöker underhålla en tvååring...det gick ju bra och så... det var inte det...jag menar bara att det kräver en del...så jag beundrar verkligen kusin J och P.

Felix badar....han är ju bara för go!

Det var alles....goodnight!

Blött!

Två dagar har förflutit i skolan.....start med två hel dagar. Som vanligt så är det något förvirrat så här i början...mycket information och mycket att ta in...man får väl ta den här veckan med lite ro och hoppas att det mesta faller på plats nästa vecka nån gång. Start med två heldagar som sagt och de har väl inte varit sådär jättekul...gårdagen var det ju mest introduktion...idag föreläsning om berättandets betydelse och det etiska kravet...visst låter det "himla intressant". Men imorrn är det kort dag...bara två timmars föreläsning..skönt!
Idag när jag och Emma skulle cykla till skolan så kan jag säga att vi blev ganska blöta...både hon och ja hade hört på vädret att regnet skulle komma förts på eftermiddagen...men efter bara ca. 10 min. cyklande så började det6 regna......jag kan säga att man hinner bli ganska blöt på 1/2 timme....som tur var hade vi i alla fall regnjackor på oss...så det var ju "bara" byxorna som var dyngsura...men de hade faktiskt torkat tills vi skulle cykla hem igen och då regnade det inte....solen tittade faktiskt fram på oss. Men en sak är säker...man ska inte lyssna på vädret och hädanefter tänker vi ha regnställ på oss varje dag.

klart slut..vargtjut!

Allvar igen...

Jaha imorrn börjar allvaret igen...ursäkta mig men var tog den här sommaren vägen...känns som att den gått så himla fort...när jag försöker tänka tillbaka på sommaren och vad jag egentligen gjort så kan jag inte komma på så mycket mer än att jag jobbat....hur kul är det då?? Juförsig har två datum etsats sig fast i mitt minne..... söndag den 20 juli kl.02.08 och torsdagen den 14 augusti kl.11.00 och inga av dessa är ju inga roliga minnen direkt...när jag tänker tillbaka på dessa så är det ett enda virrvarr av tankar och känslor....hur länge ska detta tynga mig???...börjar bli lite trött på mig själv...varför kan jag inte bara kan lägga det här bakom mig och gå vidare???

Nog snackat om det nu...får verkligen försöka att sluta att elta det.

Jag har nu varit tillbaka här i min lilla lya i Göteborg sen i torsdags...jag och pappa åkte bil ner med alla grejer jag skulle ha med mig..kan säga att det var ganska fullt och mamma kom senare med tåg när hon jobbat klart. Lägenheten var sig lik och den hade tyvärr inte växt under sommaren...konstigt ; )
På fredagen var vi runt och kollade i affärer bl.a. ikea där det inhandlades lampor och lite annat. När vi var klara med affärstittandet åkte vi hem och satte upp lamporna...jag tyckte det vart himla bra faktiskt.
På lördagen så turistade vi lite genom att ta en tur med paddanbåten.  På em var vi och hälsade på kusinen och familjen...Felix hade växt mycket sen jag såg honom sist...här måste jag få berätta nåt kul...jag har blivit tillfrågad om jag inte vill bli Felix fadder och det är jag klart jag vill...snacka om att jag känner mig hedrad!...dopet är i januari...jag får väl börja förbereda mig redan nu. 
Idag så åkte mamma och pappa hem vid elva och fast jag är 21 nu....och faktiskt inte bor hemma längre eller jag har ju gjort det i sommar förstås... så tyckte jag att det var ganska jobbigt när det åkte...det kändes så tomt på nåt sätt....nu ska jag vänja mig vid att bo själv igen.
Vid ett kom Evelina och vi tog en springtur....då fick jag verkligen bevis på vilken dålig kondition jag har nu...har ju inte blivit så mycket träning i sommar...jag tror inte vi sprang så mycket mer än 3 km och jag tyckte det var asjobbigt och då gick det ändå inte fort ska ni veta...men men nu kommer vi igång igen med springingen så den ska väl kunna bli bättre.
Sedan fixade vi lite mat och satt och tjötade en stund...var trevligt det..har verkligen saknat dig tjejen.

Nu har jag inget mer att förtälja.....so long people!

Helt slut

Veckan som gått har verkligen gjort mig helt slut på många sätt. Sista veckan på jobbet avslutades med att jobba 7-16, 7-14, 7-14, ledig torsdag, 12-20, 7.30-12.30+16-21 och  till sist 7-16 på söndagen. Det är ju lika bra att jobba ordentligt ända in i kaklet så att säga, men nu ska jag inte klaga...är ju bra att få pengar, nyttigt att jobba osv. osv. På tosdagen var det dags för begravning och jag behöver väl knappast säga att det var jobbigt för det var det...allting blir å himla definitivt på något sätt....jag har nog gått i nån slags dvala ända sedan den 20/7 tror jag...men allt hann på nåt sett i fatt mig där på begravningen..för efter det har allt på nåt sett känts tyngre...men men det går väl över snart....får ta och rycka upp mig....för snart börjar skolan och då måste man ju vara på "topp" så att säga.  Ja, ja nog om torsdagen. Sen var det jobba som gällde igen. Efter söndagens sista pass kom Frida och hämtade mig....direkt till match i Valla...Julita mötte vi.....och vi hade ett underbart väder...hällande regn hela matchen....som vi tyvärr förlorade med 3-0. Efter matchen var det bar att dusha och sen dra sig hemåt...där var det födelsedagsfirande som gällde för mig och brorsan. Frida och Hanna följde med och fick lite käk innan de skulle dra på bilsemester. Kul att ni kom tjejer...hoppas ni har det jättebra! När alla gäster åkt och vi hjälpts åt att diska och plocka undan lite så var väl klockan typ 12 så kom väl i säng vid halv ett.
Idag blev det ingen sovmorgon...upp vid tjugo i sju..för att hinna med tåget till södertälje som gick kl.8.  I södertälje har jag träffat Therse en utav mina gymnasiekompisar...himla kul var det..var längsedan vi träffades. När det var dags för henne att gå och jobba så åkte jag vidare in till stockholm för att träffa nästa Terese som jag inte heller träffat på länge. Himla kul att träffas! har saknat dig.....
Så dagen idag har jag ägnat åt att umgås och det har varit roligt....trots att föregående vecka fortfarande hänger kvar...och jag känner mig som sagt helt slut både fysiskt, psykiskt och känslomässigt.


A long time ago.....

Oj oj...verkligen längesen jag skrev nånting här...har varit mycket annat i mitt liv...så har liksom inte orkat sätta mig ner och skriva. Men nu ska jag försöka att skärpa mig. Vissa saker som hänt är saker som jag ännu inte orkar skriva om...så det tar jag senare. Men här kommer en "snabbgenomgång" av vad som hänt sen sist jag skrev.
Det har mest handlat om jobb......förvånande va!
Förra veckan bodde jag hos brorsan och flickvännen i Sköldinge när de var på semester i Tylösand...så då fick jag vakta huset och katterna. Det var riktigt skönt att bo lite själv och nära till jobbet också..typ 30 m kanske. I fredags som förresten var min enda lediga dag förra veckan så hade jag lite grillning hos brorsan tillsammans med Frida, Ann, Anna, Carro och Tessan..riktigt trevligt var det...himla kul att ni kom tjejer...kommer sakna er alla när jag åker tillbaka.
Den här veckan har jag varit ledig igår och då gjorde jag inte så mycket..var en sväng till vingåker med föräldrarna. Sen hade vi träningsmatch mot 93orna på kvällen...det regnade hela matchen...inte så kul...men vi vann och det var ju tur för oss det...annars hade vi fått skämmas. Idag har jag jobbat...höll på att försova mig imorse...far kom in och väckte mig 20 över 6 och jag skulle börja 7...tur att han kunde skjutsa mig. Nu jobbar jag bara 3 dagar till sen är jag ledig 2 och sen är det sista veckan kvar bara.

Nej nu måste jag börja byta om och packa lite....löpträning kl.17 i spåret.

So long folks!

RSS 2.0