Allvar igen...

Jaha imorrn börjar allvaret igen...ursäkta mig men var tog den här sommaren vägen...känns som att den gått så himla fort...när jag försöker tänka tillbaka på sommaren och vad jag egentligen gjort så kan jag inte komma på så mycket mer än att jag jobbat....hur kul är det då?? Juförsig har två datum etsats sig fast i mitt minne..... söndag den 20 juli kl.02.08 och torsdagen den 14 augusti kl.11.00 och inga av dessa är ju inga roliga minnen direkt...när jag tänker tillbaka på dessa så är det ett enda virrvarr av tankar och känslor....hur länge ska detta tynga mig???...börjar bli lite trött på mig själv...varför kan jag inte bara kan lägga det här bakom mig och gå vidare???

Nog snackat om det nu...får verkligen försöka att sluta att elta det.

Jag har nu varit tillbaka här i min lilla lya i Göteborg sen i torsdags...jag och pappa åkte bil ner med alla grejer jag skulle ha med mig..kan säga att det var ganska fullt och mamma kom senare med tåg när hon jobbat klart. Lägenheten var sig lik och den hade tyvärr inte växt under sommaren...konstigt ; )
På fredagen var vi runt och kollade i affärer bl.a. ikea där det inhandlades lampor och lite annat. När vi var klara med affärstittandet åkte vi hem och satte upp lamporna...jag tyckte det vart himla bra faktiskt.
På lördagen så turistade vi lite genom att ta en tur med paddanbåten.  På em var vi och hälsade på kusinen och familjen...Felix hade växt mycket sen jag såg honom sist...här måste jag få berätta nåt kul...jag har blivit tillfrågad om jag inte vill bli Felix fadder och det är jag klart jag vill...snacka om att jag känner mig hedrad!...dopet är i januari...jag får väl börja förbereda mig redan nu. 
Idag så åkte mamma och pappa hem vid elva och fast jag är 21 nu....och faktiskt inte bor hemma längre eller jag har ju gjort det i sommar förstås... så tyckte jag att det var ganska jobbigt när det åkte...det kändes så tomt på nåt sätt....nu ska jag vänja mig vid att bo själv igen.
Vid ett kom Evelina och vi tog en springtur....då fick jag verkligen bevis på vilken dålig kondition jag har nu...har ju inte blivit så mycket träning i sommar...jag tror inte vi sprang så mycket mer än 3 km och jag tyckte det var asjobbigt och då gick det ändå inte fort ska ni veta...men men nu kommer vi igång igen med springingen så den ska väl kunna bli bättre.
Sedan fixade vi lite mat och satt och tjötade en stund...var trevligt det..har verkligen saknat dig tjejen.

Nu har jag inget mer att förtälja.....so long people!

Kommentarer
Postat av: Frida

Vännen, det kommer ta tid... vissa dagar kommer vara jobbiga o andra dagar kommer svischa förbi utan att du knappt märker det... Du måste låta dig själv vänja dig vid tanken... du måste låta tankarna komma, annars kommer du aldrig "komma över" det här... jag vet att det kan låta hårt, men det är enda sättet... o du vet att du kan ringa precis när du vill o prata med mig...! spelar ingen roll vilken tid å dygnet, vill du prata är det bara att du ringer... jag ska stötta dig genom den här perioden...!!



Det låter som ni hade en trevlig helg! =)

Kram

2008-08-25 @ 16:56:53
URL: http://gunnsans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0