Droppen som fick bägaren att rinna över

Den senaste tiden har jag liksom känt mig..vad ska jag säge en smula indisponibel, inte riktigt hundra, lite seg....trött och jag förstår inte varför det har bara varit så och jag har försökt att ignorera det så gott jag kan...ända tills ikväll...
Egentligen började nog i söndags, då var det match och vi spelade riktigt bra i 2 perioder och jag fick beröm för att jag gjorde 2 grymma perioder, men i sista så taooar vi från 1-1 till förlust med 6-1, så jävla surt och jag vart så besviken på mig själv. Sen på måndagen var det träning och den gick ju inte särskilt bra för mig, jag var trött och seg och bollarna bara ramlade in bakom mig kändes det som, jag var ganska trött och ofokuserad vilket man juförsig kan ignorera bort om man är motiverade men det var ju det jag inte var.
Idag var det match igen..mot serieledarna Pixbo och jag hade verkligen försökt och ladda inför matchen...men det hade det tydligen inte hjälpt..efter ca. 5 min i den andra perioden bytte tränaren ut mig vilket var helt rätt..för en målvakt som släpper in 5 relativt enkla bollar är ingenting att ha.....två tunnlar, en köksvägen, ett frislag som jag egentligen bporde tagit eftersom jag kände på mig vad de skulle göra men missar ändå och sen ett mål till som jag inte ens minns.
Efter att jag blivit utbytt så bara kom massor av känslor som jag egentligen inte ville men de bara myllrade runt i min hjärna.

Det här är helt sjukt egentligen för vad är det jag sitter och skriver... att nånting som egentligen bara är en lek, ett spel, inget viktigt alls egentligen kan få ens känslor att svalla.....men alla som nån gång har hållit på med nån sport förstår nog vad jag menar...

Jag kanske inte borde spela innebandy...?????

Ge mig energi!

Jag önskar att jag skulle få energi så jag orkade köra på i 120 för det skulle verkligen behövas, men min nergi sträcker sig bara till nånting runt 80 och i det tempot får man ju inte mycket gjort.  Jag är så trött och jag vet egentligen inte varför, för sover det gör jag ju i alla fall ganska mycket. Min lägenhet ser ut som "hej kom och hjälp mig", stökigt i största allmänhet, jag har inte packat upp grejerna som pappa hade mig sig ner i söndags och tvättkorgen den svämmar över av tvätt. Cykeln är det punktering på igen för sjätte eller sjunde gång tror jag så det måste jag också föröska fixa till. Sen måste man ju börja komma igång ordentligt med läkemedelsberäkningen också inför tentan den 6/2. Och har jag tagit tag i nån av dessa saker än...NEJ!.., i måndags jobbade jag till kl. 16 sen bara hem och laga mat och sen träning, igår jobbade jag visserligen kväll men det enda jag lyckades göra då innan praktiken var att gå och prata med dem på biltema och få veta att däck absolut inte är nåt som går på garantin.  Imorrn jobbar jag dag  och sen är det scouter på kvällen, men förhoppningsvis kanske jag hinner klämma in åtminstone lite räkning före eller efter scouterna om jag lyckas motivera mig. Fredag jobbar jag också dag och sen skall jag ut och springa med E och sen får jag försöka ta tag i lägenhets stöket. Lördag jobbar jag kväll, vilket innebär att jag borde hinna med nåt vettigt på fm. får ställa klockan på sju eller nåt om jag ska hinna med nåt, eftersom man börjar 11.45 när man jobbar kväll. Söndag är jag ledig men då skall det spelas innebandy 2st matcher.  
Idag har jag jobbat dag och när jag kom hem lagat mat och nu är det strax dags att åka till träningen och istället för att ta tag i nån av alla dessa saker som jag verkligen borde göra så sitter jag här och klagar, jag skulle verkligen bara vilja dra täcket över huvudet och försvinna ett tag men blir det bättre då kanske..nej verkligen inte.
Så det är väl bara att ta sig i kragen och säga till sig själv:
FÖR H-LVETE SKÄRP DIG NU!

Jag är FADDER!

Idag har jag blivit Fadder till F som döptes idag. Allt gick bra på dopet F var jättesnäll hela tiden och  det var så fint och jag lyckades läsa min text ganska bra i alla fall. Så som sagt nu är jag fadder till F tillsammans med P. Att vara fadder innebär bl.a. att man ska ta del i barnets uppväxt, vara en förebild och att man skall be för barnet samt påminna det om sitt dop och hur det var.


Stolt fadder! till F som här har somnat, det är jobbigt att bli döpt.

Nervositet- JA!

Om 12 timmar och 5 minuter så börjar F:s dop och jag skall ju vara fadder. Börjar faktiskt bli lite nervös fast jag kanske egentligen inte behöver vara det. Jag känner mig ju verkligen hedrad och stolt över att jag får bli faddre till F.
Tror att jag kan min bibeltext ganska bra nu, har tränat lite hela veckan på den så nu hoppas jag att den sitter,

Markusevangeliet kapitel 10 vers 13-16
Folk kom till Jesus med barn för att han skulle röra vid dom
Men lärjungarna visade bort dom
När Jesus såg det blev han föragad och sa:
"Låt barnen komma hit till mig och hindra dom inte,
Guds rike tillhöra sådana som de
Sannerligen om man inte tar emot Guds rike som ett barn kommer man aldrig dit in"
och han tog dom i famnen,  la händerna på dom och välsingnade dom.

Uppdatering..kanske..?

Uppdateringar verkar inte vara min starka sida...men men får försöka skärpa mig. ännu en vecka har gått i skolan och om förra veckan var en mjukstart så var den här desto mera fullspäckad. Föreläsningar mellan 9 och 16 varje dag utom idag då vi bara gick till 12. Som vanligt så är det alltid lite rörigt i början av en kurs men förhoppningvis klarnar detta efterhand, hoppas verkligen inte att den här kursen blir lika rörig som den förra för det vet jag inte om jag klarar av. Har hunnit med lite innebnady också den här veckan, träning i onsdags och match igår som vi vann med 5-4. Det var också uppstart för scouterna den här veckan med planeringsmöte i måndags och första mötet med barnen igår. Har också varit ute och sprungit med E 2 gånger också, vi har betsämt att vi ska försöka komma igång med att springa 2 ggr i veckan tillsammans nu. Träning behövs ju, först inför kortvasan som är om typ 4 veckor.... huga vad fort det går. Sen behövs det ju verkligen träning inför Gbg varvet i maj.
Idag kom mamma hit, det är ju dop på söndag, far kommer först på själva dopdagen då han skall på bröllop imorrn. Så det blir bara jag och mor i helgen och det är kul. Imorrn blir det stan för att försöka hitta doppresent till F.

1 vecka..två dagar...

Första veckan i skolan är avklarad..eller vecka och vecka förrseten var ju bara 2 dagar egentligen. Två dagar som inneburit ganska mycket nervositet, tenta i onsdags och då är man ju alltid nervös, vet inte hur det gick men det kändes ok tror jag i alla fall. I går var det dags att redovisa det grupparbete som vi hållit på med i princip hela terminen, tyckte att det gick bra för oss. De är så skönt nu när dessa dagar är över, för det innebär att man äntligen har avslutat den här f-rbannade kursen som varit så himla rörig att man blivit tokig. Så nu är det bara att hoppas att man blev godkänd på tenta och arbete.
Idag har jag varit på stan och letat kläder till dopet nästa helg, det var inte lätt ska jag säga.....jag kom fram till att det är så j-vla mycket lättare att vara kille i såna här sammanhang då är det bara att ta på sig kostym så är man hemma. Men som tjej är det inte lätt...vad har man på sig på dop?..ja inte vet jag. Men jag hittade nåt i alla fall, E var med och hjälpte mig och det var nog tur det annars hade det nog tagit minst dubbelt så lång tid tror jag. Så tack så mycket för det E!

Tenta imorrn...

Ha precis kommit in från en promenad med E och E, vi beslutade oss för att avsluta vårat tentapluggande med en promenad. Så som sagt imorrn är det alltså dags för tenta. För en gång skull har jag inte gått och varit nervös och haft ångest flera dagar innan tentan som jag brukar, utan har varit rätt lugn innan. Märk väl att jag skriver innan för idag när vi suttit och pluggat och förhört varndra så har ångesten och nervositeten bara kastat sig över mig och det känns verkligen inte som att jag har koll på särskilt mycket. Har nog aldrig känt mig så här osäker inför en tenta förut...men men det är ju bara en HP och förhoppningsvis sitter det väl därinne nånstans fast jag inte tror det just nu.

RSS 2.0