Vackert höstväder....hoppas nån hinner njuta

Vackert vårväder har Göteborg bjudit på i princip hela vecka, klart och soligt men lite kyligt med andra ord härligt höstväder. Tyvärr har jag inte hunnit njuta av det så mycket, då det varit fullt upp denna vecka.
Måndag: Jobba, hämta M på dagis, träna. Tisdag: Jobba+ jobba över, infektionsmottagning, springtur med E, handla.
Onsdag: Baka till scouterna, jobba, Torsdag: Hyra lastbil, till Ikea, hem med ny säng, köra bort gamla sängen, lämna tillbaka lastbil, scouter, innebandy. Och veckan verkar fortsätta i samma anda. Fredag: städa och dona hemma, jobba, Lördag: jobba, barnvakt till M+M, Söndag: försöka sova, ev. städa, jobba. Ja vad ska man säga livet är underbart...jag behöver ju i all afall inte vara orolig för att inte ha nåt att göra. Fast å andra sidan ska man inte klaga för det är ju trots allt jag som planerat i alla fall vissa delar av det. Jag säger bara att det nog ska bli skönt att vara ledig på måndag.

Denna veckan har Maria också lyckats med det som troligen händer alla sjuksköterskor någon gång...... stack mig på en använd PVK nål. Men oavsett om det "händer alla" så kände jag migv så j-vla klantig och dum. Detta resulterade ju också i ett besök på inf.mott. vilket ju för sig inte i sig var speciellet jobbigt två stick och ett blåmärke senare var jag ju därifrån. Jag behöver dessutom inte gå tillbaka eftersom prover togs på pat. och alla var negativa så det känns ju skönt. men som sagt j-vligt onödigt och klantigt var det ju.

Dagens Hiss:
Det vackra höstvädret!

Dagens diss:
Mopeden verkar inte gilla att det blir kallare, lite tjurig att starta ibland.

Lördagen den 18:e september

Hösten närmar sig med stormsteg...eller den är väl egentligen här, man har bara inte fattat det än. Och även om man funderar starkt på var sommaren tog vägen och önskar sig mer sol så har hösten ändå sin charm och den kan ju faktikst bjuda på lite sol ibland den med. I år innebär ju hösten även val, imorgon är det valdag och jag som så totalt ointresserad av politik! Men jag har i alla fall försökt ta reda på lite grann och tror mig veta vad jag ska rösta på imorgon så det är ju i alla fall något. För rösta det ska man göra, tycker jag!

Nej nu är det snart dags att bege sig mot arbetet, hoppas på en bra kväll!


Dagens hiss:
Mopeden är lagad och går som ett spjut!
Dagen diss:
Det kostade 2500 kr att laga mopedj-veln:-(

So long folks!

Torsdag

Sitter på jobbet. Torsdag idag vilket innebär att det inte är någon idé för mig att åka hem efter jobbet eftersom scouterna börjar kl 18 i Backa. Så sitter som sagt på jobbet och fördriver lite tid innan jag ska bege mig mot la scouts. Varit en lugn dag på jobbet idag vilket ju alltid är skönt. Det får man passa på att uppskatta, för andra dagar kan det ju vara så mycket att göra att man knappt vet vad man heter.
Nej får väl försöka att avvika från denna plats och lämna kvällspersonalen i fred.

Dagens diss:
Att saker ibland skall vara mer komplicerade än vad de egentligen är...

Dagens hiss:
Imorgon ska jag hem till sörlandet och mor och far och alla andra.

Klart slut över och ut!

RSS 2.0