Vart tog hela sommaren vägen?

Jaha det är så här det blir när man börjar arbeta. Man har inte tid att göra något annat än att jobba....eller nästan i alla fall. Åtminstone så har inte skrivandet här blivit prioriterat eller det har snarare bara fallit bort på nåt sätt.

Torsdagen den 19 augusti idag, det innebär att det sommarvik som kändes som en evighet nu snart är till ända och jag verkat ha klarat mig igenom det och alltför dåligt kan det ju inte ha gått eftersom jag fått förlängt fram till sista januari. Känns faktiskt himla bra att ha jobb några månader till, skönt att slippa ta tag i och söka jobb direkt. Sen trivs jag ju så himla bra på jobbet och det gör ju det hela bara ännu bättre.

Sen kan man ju som sagt fundera på vart hela sommaren tog vägen och vad man egentligen gjort?? När jag pratade med E för några dagar sedan och hon frågade vad jag gjort i sommar, så kunde jag ärligt talat inte komma på att jag gjort så mycket än att jobba.  Det är lite sorligt...men sant. Fast lite annats har jag väl hunnit med...tror jag i alla fall...

Nej nu är det snart dags att  bege sig till mitt andra eller ska jag säga första hem??...jobbet alltså.

So long folks!

Dagens diss:
Att jag kanske måste jobba kväll imorgon...jag är alldeles för snäll...

Dagens hiss:
Ledig i helgen!


RSS 2.0