Mycket länge sedan....

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev något här, har haft en del annat att göra. I fredags handlade jag och styrde lite inför besöket som skulle komma, sen var jag ute på en promenad med E på kvällen. På lördagen så städade och tvättade jag på fm. Vid 15.30 så kom Gun och Malte och jag fick lite instrultioner innan Gun åkte hem för att göra sig iordning för fest. Vid 18 tiden kom mor och hennes två systrar hit. Då fick jag lie hjälp att bära på Malte så att jag kunde göra färdigt maten, det blev fiskgryta. Vi hade en trevlig kväll som avslutades med lite glögg innan det var dags att börja bädda iordning för alla människor. Det gick riktigt bra att få plats faktiskt, ställde upp sängen till Malte i badrummet. Det gick bra med Malte även om det var lite jobbigt att gå upp vid tre och ge honom mat som dessutom tog nästan en timme och sen ville han inte riktigt somna, utan började skrika så fort jag la ner honom, men när jag la honom bredvid mig i sängen så blev han nöjd. Så då fick vi sova några timmar. På morgonen efter frukost tog vi allihop en promenad innan vi åkte in till stan. Vid halv ett kom föräldrarna och hämtade lille Malte.
När mor, mostrarna och jag var klara med affärstittandet bar det av till julmarknaden på Liseberg. Den var ju som alltid jättevacker med hur mycket ljusdekorationer som helst, att det var kallt gjorde bara det hela ännu bättre. Kvällen avslutades med mat på resturang innan vi åkte hem till lägenheten igen. ¨
På måndag morgonen var det dags för dem att packa ihop och åka hem igen, går alltid så fort när man har besök. Vi åkte tillsammans in till stan och när de gick till tåget så fortsatte jag till praktiken.
Resten av den här veckan har det varit praktik, förutom idag dpå. Idag har jag varit ledig och haft tid att jobba med en av min praktikuppgifter. Blev väl så gott som klar, men har en del som jag är osäker på om jag fattat rättt, men så är det väl alltid. Imorgon är det praktiken igen och så även i helgen. Kommer att jobba fyra dagturer i rad fr. o.m. imorrn så sista passet på måndag kan nog bli lite segt.

Det var alles för nu, klart slut!

Ps. Idag fyller T och H år, så stort GRATTIS till er båda två!!!!

Grattis Storebror!

Idag när jag var ute och gick så ringde min stora storebror mig.  Han berättade glad och stolt att han precist klarat sitt körkort, jag blev så glad för hans skull. Så stort GRATTIS TILL DIG BRORSAN!!!! är så glad och stolt över dig.

Annars har det inte hänt så mycket, igår jobbade jag kväll och idag har jag jobbat dag, nu börjar man komma in i arbete och känna sig lute mer säker, så det är skönt. Min handledare är bra och jag tror att det kommer bli en jättrebra praktik. Nu jobbar jag dag onsd. och torsd. och sen är jag faktiskt ledig i 3 dagar, skönt! På lördag kommer mamma och hennes systrar och så skall jag vara barnvakt åt Malte.

Det var alles för nu.
Klart slut, över och ut.

Ps. känns som att jag håller på att bli förkyld..men det är nog bara inbillning hoppas jag, för det har jag verkligen inte tid med.

Så mycket 18 miniorer kan låta..

Jaha så har ännu en vecka gått..tiden bara försvinner och det är bara att försöka att hänga med. Hittills idag så har jag verkligen inte gjort nåt vettigt alls..ganska skönt faktiskt, men lite slö känner man sig ju. Skall snart försöka ta tag i mig själv och dammsuga och sen laga mat, så man får något gjort idag, sen är det match ikväll mot Stenungsund...hoppas på vinst!
I torsdags jobbade jag kväll, vilket innebär start kl. 13.30. Gjorde inte så mycket hann med en joggingtur på fm. innan det var dags att åka iväg. Fredagen var det dagtur och eftersom jag inta var hemma förrän strax efter 22 dagen innan så var man lite trött när klockan ringde kl. 05. Jobb till kl. 15.30 och sen bara hem och slänga ihop packningen för övernattningen och bege sig till Netto för att handla med de andra ledarna. Sen till scouthuset och packa in allt innan barnen började droppa in strax innan 18. Kvällen stratade med disco och danstävlingar sen blev det avbrott för lite mat efter det vard et dags för gosedjurstävling och godis. Efter detta startade den stora procedur då alla ska lägga ut sina liggunderlag/madrasser och sovsäckar där de ska sova och sen se till att alla borstar sina tänder, det tar sin lilla tid kan jag säga. När dettta var avklarat var det dags för L beryktade sagor som innebär att alla får säga ett ord som de vill ha med i sagan och utifrån detta hittar hon sedan på en saga, mycket imponerande tycker jag och barnen älskade det. Efter två sagor var det dags att släcka och försöka få dem att somna och det gick faktiskt ganska hyfsat.
Övernattningen avslutades vid 14 tiden på lördagen och efter att vi ledare städat och gjort i ordning i scouthuset så var det dags att gå hem med allt sitt pick och pack. Kan säga att jag var ganska seg resten av lördagen. Det enda jag gjorde var att ta en promenad och det var faktiskt riktigt skönt, hjärnan behövde nog luftas lite för jag kan säga att 18 st 8-9 åringar kan låta rätt bra.....enda gången det var helt tyst var mellan ca. 23.30 och 06 då de faktiskt sov.

Klart slut vargtjut!

F-rbannade, j-vla...cykelj-vel!!

Jaha idag har jag gjort första dagen på praktiken. Igår var jag bara där och blev rundvisad på avdelningen och så där. Så idag var som sagt första "riktiga" dagen, och den var väl helt okej. Min handledare var sk. "receptionist" just idag vilket innebär att man inte har några patienter utan man hjälper de andra ssk. med olika administrativa saker så som att ringa, faxa, skriva in nya patienter mm. detta för att de andra skall få mer tid för patienterna. ett bra tänk tycker jag, men kanske inte jättekul när man är student, men imorrn jobbar vi som vanligt. Idag har jag även varit en sväng till skolan också, processorienterad handledning på em.
Så nu har jag berätta vad som hänt sen sist, så nu kan jag ägna restén av detta inlägg åt att klaga och vara irriterad!
Var ju då och hämtade ut min cykel igår innan praktiken. Allt verkade okej och det gick bra att cykla hem...om man bortser från att det regnade hela tiden. Så imorse när jag kommer ner och leder ut cykeln och sätter mig på den för att cykla iväg så märker jag att själva däcket har lossnat från fälgen eller vad man ska säga. Jaha ja det var bara att leda in cykeln igen och skynda sig till bussen. Alltså vad är detta..först tre punkteringar på typ en månad och nu detta..varför? varför? vad gör jag för fel??? tycker inte att jag cyklar speciellt" vårdslöst" men nåt gör jag ju tydligen....suck, suck och trippelsuck..jag blir så j-vla trött och irriterad på dettta. Det är nog inte meningen att jag ska cykla tror jag, eller???
Till råga på allt så är bussen jättesen så jag kommer försent till praktiken..okej det var typ bara en kvart men ändå, ganska pinsamt och första dagen dessutom.

GRRRRRR..det var allt.

Flytande tid..

Helg har det varit igen...känns som om tid den bara flyter iväg och vad gör jag egentligen???Mycket fast ändå ingenting samtidigt, så känns det i alla fall.

I går så hade jag faktiskt ingenting inplanerat på hela dagen och det var ganska skönt faktiskt..det var ett tag sen. Passade på att städa lägenheten och sen blev det en sväng till ÖB..där handlade jag såna här nödvändiga saker men som är ganska tråkiga att köpa..typ tvättmedel och diskmedel och sånt..köpte faktiskt ett par julgardiner också, så det kan bli lite julfint i min lägenhet. vid advent eller så.
Idag har det varit innebandy för hela slanten, samling till fösta matchen kl.10.45. A lags match mot Polisen och det åkte på pisk ska jag säga vinst till oss med 8-3! Sen var det bara att åka hem och äta lite och sen åka igen...till Landvetter denna gång för match mot Hindås med Ulaget, denna matche var det min tur att vakta kassen, C stod i matchen på fm. tyvärr gick inte denna match lika bra som den på fm. här blev det förlust med 4-1 tror jag, är så dålig på att komma ihåg resultat, men vann gjorde de i alla fall tyvärr...och straff fick de också...usch då hatar jag verkligen att vara målvakt.
Imorrn är jag faktsikt ledig, börjar praktiken först på tisdag kl.14 och då ska jag typ bara dit och träffa min handledare, så jag börjar " på riktigt" på onsdag med en dagtur, så då blir det uppstigning tidigt.

Det var allt för denna gången.

Kom ihåg: Framtiden ligger inte där och väntar på oss, den är här för att skapas.

Ååååååh...jag blir så j-vla irriterad

Idag när jag skulle cykla hem efter skolan....ja vad tror ni jag märker när jag cyklat typ 3 m...jo att bakdäcket är helt platt. Suck...suck och dubbelsuck..punktering igen..tredje gång gillt eller?..så det vara bara att gå och lämna in cykeln igen...det är nog inte meningen att jag ska cykla tror jag. Men det är så jävla irriterande så jag tror jag blir galen!
Ska nog ge mig ut på sen springtur och försöka springa bort lite aggressioner tror jag.

Flygande start på den nya veckan...

Jaha ny vecka igen...helgen den bara försvann..i lördags var det match med A laget borta mot Pixbo...tyvärr blev det storförlust med 11-4..kan inte tycka att det var ett rättvist resultat även om de var bättre..men inte så mycket bättre.  Tillbaka i Göteborg så handlade jag lite på hemvägen och sen när jag kom hem blev det en snabbstädning av lägenheten. I går var jag barnvakt till Bella och Felix....alltid kul att träffa dem..Felix växer för varje gång och Bella har alltid lärt sig nåt nytt. Föräldrarna kom hem igen vid 13...och P skjutsade hem mig vid 15..så då hann jag va hemma en stund och fixa lite mat och så där innan det var dags att åka till match med Blaget...fast det får man inte säga enligt tränaren..U lag skall det heta..men i alla fall match var det mot Kungälv...tyvärr även förlust denna gång men bara med 5-3....tyckte inte att det gick så jättebra för mig personligen..men, men så är det ibland.
<imorse när jag och E skulle cykla till skolan så var det ganska kallt..typ -1 och frost......när vi kommer till slutet av Göta Älv bron så känner jag hur bakhjulet börjar släppa och vurpan är ett faktum.....E som kommer efter mig försöker bromsa men lyckas inte så bra...så även hon vurpar.....inga allvarliga skador dock..bara lite ömma. Det kanske borde vara lag på vinterdäck på cykeln också..eller?

Det var alles nu ska jag gå och sova..God Natt!

Ps. hoppas på frostfri natt!


RSS 2.0