Varför?

Ibland undrar man varför vissa saker händer och varför de händer just vid en viss tidpunkt.........har allt som händer en mening och i så fall vilken mening då?
Just nu önskar jag att jag kunde styra över tiden...att jag kunde vrida tillbaka klockan och göra saker som jag borde gjort men aldrig gjorde... innan det var för sent.
Men nu kan jag inte styra över tiden..tyvärr.... så nu får man försöka att acceptera att det är som det är..... oavsett hur svårt det är och hur gärna man än vill att det ska vara annorlunda...
nej nu får jag sluta skriva....känner att jag snart börjar gråta om jag inte gör det....jag orkar inte tänka längre heller...

Godnatt...

Mörkt......

Nattsvart och beckmörkt.............som ett hårt slag i ansiktet.......en kniv i hjärtat......en iskall sten i magen och ett stort skavsår på själen.......

Malte..

Här har ni lille Malte!

Så himla söt...eller hur!...verkar som han funderar på något här...

Helg i Götet...

Igår var det lördag.....då umgicks jag med Emma och två av hennes kompisar från Oskarshamn som var och hälsade på. Vi var först på stan en sväng..sen blev det Liseberg...jag åkte en karusell faktiskt..Flumeride. Sen satt jag i solen och bara gottade mig...riktigt härligt! Måste bara berätta en lite konstig grej som hände på Liseberg......jag och Emma satt på en bänk, bredvid oss satt yngre män med en barnvagn...plötsligt vänder sig den ena emot mig och frågar: Är du kille?...eeeh nej svarar jag. Nehej för det trodde jag...trodde du var hennes kille säger han och pekar på Emma. Jaha men så är det inte svarar jag. Då kommer killens flickvän och hansäger till henne...tycker inte du att hon ser ut som en kille........då gick jag och Emma. Hallå, har folk inga hämningar...nog för att jag blivit kallad för kille förut...många gånger..... men det här tyckte jag var lite väl.
Jaja...sen när alla var nöjda och hade åkt klart åkte vi hem ch fixade mat...blev grillad fläskfile och potatissallad...det var gått det.
Idag har jag umgåtts med mina kära mölndalsvänner hela dagen. De kom och hämtade mig på mölndalsbro vid halv elva....då åkte vi ut till lilla Amundön och badade...där finns en tempererad pool som ligger precis vid havet....i poolen var det 31 grader...jätteskönt! Max trivdes som en liten fisk i vattnet...jätteduktigt är han på att simma med puffar trots att han bara är 2år. När det var färdig badat...åkte vi hem till Mölndal....där blev det lite mat...grillad korv och hemmagjord färskpotatissallad...smaskigt. Efter maten fick jag ansvar för lille Malte...som snart är 1mån...en stund..så vi tog en promenad medans föräldrar och storebror Max vilade sig...det verkade behövas...för allihop sov en ganska lång stund. När de väl vaknade var det sen em/kväll...blev fika och lite mat till barnen...sedan dags att gör iordning barn för sängen innan jag blev hemskjutsade. Var riktigt kul att träffa dem igen hela familjen...de är så underbara allihopa.
Så jag tycker att jag haft en jättebra helg här i Göteborg. Imorrn vet jag inte vad jag ska hitta på på fm. beror väl lite på väder...på em. ska jag förhoppningsvid träffa Evelina och även Emma när de har slutat jobba.

Här skulle det ha kommite en bild på  lille Malte...men kameran dog innan jag hann lägga in dem.

Klart Slut!





IQbefriad?

Jaha...så är man tillbaka i Götet, kom hit igår kväll. Idag har jag först träffat Emma på fm. vi var först på kungsportsläkrana och kollade vår vaccination....ett litet blodprov bara så var det klart.. Sen gick vi och köpte glass och satte oss i solen och bara njöt och snackade....sedan skulle Emma åka och jobba. Då gick jag ifrån stan ut til Backaplan...riktigt skönt var det...sedan blev det kolla lite i affärerna där. Köpte bl.a. present till Malte...Max lillebror...hoppas kunna träffa dem under nån av dagarna jag är här.  Sedan åkte jag hem.....var hemma en stund...sen fick jag för mig att jag skulle testa att cykla ut till Bäckebol...där Ikea ligger...och det gick jättesmidigt körde inte fel en enda gång och det tog inte alls lång tid. Så då blev det att jag gick lite på Ikea..trots att jag inte behövde nåt särskilt...men en del grejer blev det ändå. Jag lyckades packa allt på cykeln och började cykla hemåt igen......har inte alls hunnit så långt innnan kedjan hoppar av på cykeln.....blir inte särskilt orolog..är väl bara att pilla dit den igen tänker jag...men det visar sig vara lite svårare än vad jag trott...jag lyckas inte hur jag än försöker att få till kedjan så att den går i på alla ställen. När jag har hållt på ganska länge så tröttnar jag och tänker att jag nog måste ha en tång eller nåt att dra till kedjan med.....börjar gå mot Coop Forum...där borde det ju finnas tång tänker jag. När jag är på väg över parkering ser jag en killle som står vid sin bil...han har såna där fristadbyxor på sig och där verkar det finnas en del verktyg. Går fram och frågar om han möjligtvis har en tåpng att låna ut...jodå det har han...han böjer sig ner och kollar lite på kedjan...pillar lite med fingrarna på kedjan och drar sedan tramporna lite framåt och kedjan hoppar på plats hur lätt som helst. Så enkelt var det...är jag iqbefriad eller? tyckte verkligen att jag hade testat allt....men inte det tydligen. Ja ja det är tur att det finns människor som är villiga att hjälpa en.

Thats all!
Var inte dålig... VAR BRA!


RSS 2.0