Hur ska man göra??

Ojoj..väldigt länge sen det blev nånting skrivet här..blir så när man inte har nån dator hemma.......det har jag förresten fortfarande inte...tidigaste 28:e är den klar...men det är ju inte så långt dit faktiskt.

Så vad har hänt under dessa två veckor?   massor och ingenting kan man väl säga.

Plugg, plugg...så klart och så lite annat. I helgen som var så var mor och far och hälsade på..mycket trevligt...de skulle egentligen ha åkt till lindvallen och hälsat på bror... men så skulla han ändå snart komma hem så då åkte de till mig istället. vi hann med att fixa en hel del..åkte och handlade mig en micro..en ljusblå..mycket fin tycker jag.......sen blev det en sväng till ikea för att handla nåt att ställe micron på samt lite annat som en hylla och tavla och så där...sen skulle ju allt skruvas ihop och sättas upp också men det hanns med...tack vare min flitige fader......sen hann vi även få ordning i mitt förråd och putsa fönstrena...så som sagt vi hann med en hel del. Jahpp och så var det måndag igen...åter till pluggandet med andra ord. Inte så jättemånga föreläsningar den här veckan så man har hunnit med att plugga lite till metodtentan samt gå igenom lite föreläsningar från föregående veckor.

Idag på lunchen så satt jag och emma och kollade i almenackan och kom fram till att det typ bara är 5 veckor kvar av den här terminen...shit vad stressad man blev då!...hade inte fattat att det faktiskt var så kort tid kvar.

Just nu sitter jag och läser om bensår och kompression samtidigt som jag försöker bestämma mig för vad jag ska göra nästa helg.......och det är inte så lätt...antingen skall jag va i Göteborg och ta det lugnt och kanske plugga lite eller också ska jag åka till Lysestrand(scoutplace utanför Lysekil) ......problemet är att jag både vill och inte vill åka.....för det första så känner jag i princip ingen där...men å andra sidan lär man säkert känna en massa folk så det är väl egentligen inget problem...fast sen ska jag ta mig dit också...jag vet att man kan åka buss..fast inte riktigt hur..men det går ju att ta reda på juförsig......sen så har jag kommit fram till att nästa helg är den enda helgen som jag inte har nåt inplanerat av alla helger fram till tentan...denna helgen är det Guldcupen med innebandyn på fredag och 40 års fest på lördagen...så är det ju då nästa helg som är frågan..vad ska jag göra?....helgen efter det kommer min kära moster och morbror på besök...helgen efter det är det göteborgsvarvet...som jag ju inte ska springa men jag ska heja på Evelina....helgen efter det kommer Frida..tror och hoppas jag i alla fall!...jaha och sen är det tenta...så som sagt det vore kanske skönt att inte göra nåt nästa helg...men jag vet inte?.......är säkert jättekul på lysestrand också. Senast på måndag måste jag i alla fall ha bestämt mig..för ska jag till Lysestrand så måste jag anmäla mig då.
Åsikter om detta tages tacksamt emot!...för som sagt; vet jag inte själv???

Nej åter till bensåren!
BYE!


Metoder.............

Torsdag idag..snart har den här veckan gått. Så vad har hänt? Måndag föreläsning 9-12 sedan examination i etik, genus och kultur. Tog ju inte så däer jätte lång tid med tanke på att bara hälften av grupp var där..bara jag och anna med andra ord..de andra hade visst missat att vi bytt dag..men hon och jag diskuterade våra upppgifter......så får vi se hur de andra löser det. Eftersom examinationen inte tog så lång tid så hann jag plugga lite metoder innan det var dags att bege sig mot kortedala och vara barnvakt.
På tisdagen var det också föreläsning 9-12 som gällde, sen plugga metodkursen. Vid 16 tog jag och Emma en springtur i slottsskogen innan vi cyklade hem. Var lite kul när vi skulle byta om inför pringningen, vi hade nämligen tänkte att vi skulle låna ett skåp på AFU, (där vi har våra praktiska övningar) så att vi kunde låsa in dem medan vi var ute...så när vi kommer in där och håller på och lassar in grejerna i ett skåpet så kommer det en lärare och säger "jaså här ska tränas"...ja precis säger vi..för det skulle vi ju faktiskt fast kanske inte på det sättet hon menade...men men..hon var i alla fall inte där när vi kom tillbaka..tur det!
Onsdagen ägnades helt åt att plugga metodkursen...fick ju vackert cykla till skoaln och plugga eftersom jag inte har någon dator..fast det är faktiskt bättre..jag har lite mer diciplin här.
Även idag har dagen ägnats åt metodkursen...men nu skall jag nog lämna skolan snart .....cykla hem och göra mat i stället tror jag.
Imorrn är det åter föreläsning 9-12 sen ska jag, Emma och Evelina sätta oss och gå igenom veckans föreläsningar. Vi har kommit fram till att det nog kan vara smart att göra det..så blir det förhoppningsvis inte hur mycket som helst att gå igenom innan tentan utan mer bara repetera. Sen när vi gnuggat geniknölarna tillräckligt så skall vi ta en springtur i skatås...skönt att få rensa hjärnan lite!

Nej, cykla hem och göra met var det!

Ha det!!


Innebandy, fest och datorstrul.....

Jaha den här helgen gick fort, på lördagen var jag som sagt och spelade match, gick väl inte jättebra vi förlorade med 6-0 och jag gick på en zorro, trots att jag visste att hon skulle göra det...och ändå får hon in den surt! men men...tyckte ändå vi gjorde en hyfsad match med tanke på att de faktiskt spelar i div.1 och vi i 2. Efetr matchen åkte jag hem och tog det lugnt..la mig och sov en stund...var ju tvungen att vila upp mig inför kvällen...för då var det fest. Evelina hade inflyttningsfest...mycket trevligt var det..Evelina fyller för övrigt 21 år idag så, GRATTIS EVELINA!!!

På söndagen var det dags för match igen....uppstigning vid halv åtta med andra ord ingen sovmorgon då heller...jag kan säga att jag var lite seg även om jag och Emma avslutade festen ganska tidigt efetrsom både hon och jag skulle upp tidigt på söndagen, jag på match och hon för att kolla på sin syster när hon spelade match i Jönköping. Jag kan säga att jag var rätt tacksam för att jag bara var reserv på matchen för shit vad spännande det var....det var liksom vinna eller försvinna som gällde och efter full matchtid stod det 1-1..då blev det sudden i 5 min....fortfarnde 1-1 och då återstod det bara straffar......tyvärr förlorade vi dem..men vilken match det var! Sen var det bara att åka hem igen...när jag väl kommit hem tog jag min dator och cyklade ner till onoff med den för den gick inte att starta...hoppades att de skulle kunna hjälpa mig...men icke..de var tvungna att skicka iväg den...så nu är man utan dator...suck....och antagligen måste jag betala reparationen själv...får se vad det kostar annars lutar det nog åt att jag köper en ny dator istället......suck igen!

Tillbaka till verkligheten?

Jahapp väldigt länge sedan det plitades ner något här. Nu har det varit påsk som tillbringades hemma med familj och släkt. Roade mig  med att vara sjuk också....inte jättekul...men det fanns ju en fördel..jag kunde knappt äta nåt godis..så man behövde inte ha dåligt samvete för det i alla fall. Efter påsk tillbaka till götet och praktiken på östra......praktiken har gått så himla fort...men det har varit intressant och lärorikt.
Den här veckan var det tillbaka till skolan som gällde...som juförsig varit ganska lindrig....bara två föreläsningar onsdag och torsdag samt posterredovisningar onsdag, torsdag och fredag.
Så man har kunnat ängna sig åt en del andra skoluppgifter som t.ex. uppgiften i etik, genus och sociokultur och den är precis så tråkig som det låter men, men..den är klar och inskickad nu..skönt!
Hra även hunnit med att träna lite den här veckan...innebandy i måndags...sen blev det löpning i skatås onsdag och torsdag..och idag cyklad jag och Emma till skolan det tog oss 40 min. ungefär..vi har sagt att vi skall försöka cykla så mycket som möjligt till skolan nu när det börjar bli vår...får väl se hur det går med det.!?
Imorgon skall jag spela innebandymatch...blir hämtad vid brunnsbo kl.8.45..så måste gå upp vid halv åtta..ingen sovmorgon alltså....så det är väl bäst att man går och lägger sig snart.

God Natt!

RSS 2.0