Besök!!

E har varit här..hon kom i onsdags på eftermiddagen och åkte igår på förmiddagen. Det var himla kul att träffa henne igen, var väl ungefär ett år sen sist, precis som T uttryckte det så var man ju lite orolig för att det på något sätt skulle bli krystat, att man inte skulle ha något att prata om.....men det blev det verkligen inte, vi kunde tjöta på precis som vanligt.
I torsdags var vi först på stan och kollade runt lite.....jag shoppade och T var smakråd...hon är ett väldigt bra person att ha med sig när man shoppar....hittade allt jag hade tänkt så Tack så Mycket T! Efter shoppingen tog vi oss till Heden för att kolla på lite fotboll..Gothia Cup....var kul att kolla på lite fotboll, vi såg en riktigt bra semifinal match i P17 mellan Kalmar FF och Paris FC...en bra match med högt tempo som Kalmar vann med 2-0. När vi tröttnat på att kolla på fotboll så åkte vi hem och fixade lite mat och kollade på Harry Potter, vi började med den femte och sen skulle vi kolla på första filmen också....jag somnade halvvägs in i första filmen..så så trevlig är jag och kolla på film med. En film är tydligen tillräckligt för mig.
Igår blev det lite frukost och tjöt innan jag följde T till tåget. När hennes tåg avgått bestämde jag mig för att promenaera hem för det var så himla fint väder...det blev en skön promenix på ca. 1 timme. Väl hemma blev det en stund i solen innan det var dags attt byta om och ta sig in till stan igen för att träffa E. Blev lite pizza innan det bar av till bion och Harry Potter, var riktigt trevligt att träffas igen och filmen var bra, den hade man ju väntat på länge och man kom inte ihåg så mycket av vad som skulle hända eftersom det var så länge sedan man läste böckerna men det var bra för då blir det ju mer spännande.

Ja det var allt som hänt de senaste dagarna..nu ska jag snart ge mig ut i blåsten/regnet och cykla till jobbet...huuua!


Tiden springer...

Tiden går faktiskt gansla snabbt ibland..när den här veckan är slut har jag redan jobbat fem veckor på sommarjobbet och har alltså bara 4 veckor kvar. Det har gått ganska fort tycker jag...fast jag tyckte sommaren kändes så himla lång i början. Tiden går alltid fortare när man har något att se fram emot och jag har mycket att se fram emot nu..
Imorgon kommer T hit och stannar till fredag..ska bli himla kul att träffa henne, det var så länge sedan. Jag är så glad för jag fick semester på fredag, då hinner jag umgås med T mera.
På fredag kväll ska jag gå på bio med E..HARRY POTTER! ska också bli himla trevligt.
Måndag ska jag träffa E igen och även andra E, för första gången på hela sommaren ska vi träffas alla tre...jippi!
Sen på torsdag nästa vecka drar jag till Lysekil för att träffa bror med flickvän.
så som sagt jag har en del att se fram emot, vilket ju gör att tiden springer iväg ganska fort.

Inblick i arbetet: -"ja men vi har ju bytt spisar förstår du och nu ligger ju min nykel i hennes spis och den måste jag ju ha..och sen tappade jag en knappnål här nånstans och varför har ni flyttat på sängarna..och var är jag nånstans...är jag på ikea och handlar?".....ja den dementes/konfusionella patientens värld är ibland facinerande men också rätt tröttande för hjärnan...

Klart slut!

Mest jobb...

Det verkar vara väldigt svårt för mig att försöka plita ner någonting här...men det har å andra sidan inte hänt så mycket sen sist...har jobbat och hsft några löpträningar med innebandyn och sen varit ledig lite förstås.  Det har varit väldigt varmt somarväder...som ju för all del är underbart..men det blir lite varmt att jobba och det blir helt fantastiskt varmt i min lilla lägenhet på morgonen..men men man ska inte klaga ska vara glad att det är sommar. Denna vecka är vädret lite sämre men det gör faktiskt inget...för då kommer man njuta ännu mer när det blir fint igen....
Denna veckan jobbar jag bara 4 dagar...ska bli skönt att vara ledig i helgen, på lördag ska jag till mölndal och på söndag ska jag träffa E, alltid skönt att ha saker att se fram emot när man är ledig tycker jag.
Hade nog inte så mycket mer att förtälja nu....ska snart ta cykeln till jobbet.

Klart slut över och ut!

Ps. Såg en för mig helt okänd träningsform när jag var ute och sprang förra veckan...stavgång med kryckor!?...det ni!!!

RSS 2.0