KLANTIGT!!!!!!

Ja det är väl det minsta man kan säga om det konststycke jag lyckats med idag......skull enr och handla lite på Netto och jag måste ha gått i helt andra tankar...jag hittar ingen annan förklaring....jag går ut ur lägenheten men låser den inte..vilket jag alltid brukar göra...således går jag ut från min korridor och även husdörren utan nyckel.......fortsätter lungnt till affären och handlar det jag ska ha...inte förrän på hemvägen inser jag att nyckel ligger kvar i lägenheten...shit ....shit...hur ska detta lösa sig....in i huset kommer jag...för någon går ut precis som jag kommer men här tar min tur slut....hur tusan ska jag komma in på min våning....har ju tyvärr ingen hjälp av att Emma bor i samma hus som jag då hon bor på en annan våning och det är olika nycklar till de olika våningarna......Emma fyller för övrigt 20 år idag! Grattis Emma!
åter till berättelsen...vad göra...ringa till nån på våningen...jovisst om man visste vilka som bodde där,,,,kommer endast på två och provar att ringa till dem på porttelefonen men inget svar....av någon väldigt konstigt anledning så finns det ingen logik i lägenhetsnumreringen i huset så man kan inte på numret lista ut på vilken våning de bor..tyvärr...så det var bara att vänta...träffar en del människor tyvärr ingen från min våning...men efter ungefär en och en halv timme kommer en tjej från min våning...yes..vad skönt...då blev jag insläppt..tackar så mycket för det!
Så, så kan det gå om man går i andra tankar och inte tänker på vad man gör!

Vad har mer hänt idag då.........jo varit på match i Ale..mot Ale..oväntat va!...mycket spännande match som vi tyvärr förlorade med 3-2..dock skulle det ha blivit minst 3-3..ett mål som domarna missade..bollen var faktiskt inne...men de såg de inte....typiskt....på matchen var jag reservmålvakt och fick alltså sitta med nerverna på helspänn hela metchen nästan jobbigare att vara vid sidan än att spela....jag ska nog aldrig bli tränare...tror jag..
Ikväll är det melodifestivalen igen..och jag är inget stort fan av det men kommer väl att slö kolla lite på det...finns ju ändå inget annat bättre att se..

Over and out för nu!


Dagens visdomsord:

GLÖM INTE DINA NYCKLAR!


Grön lampa i tenta arkivet....eller gul i alla fall...

Jahapp 7 dagar och 2 tentor har klarats av. Anatomi och fysiologi i lördags..var väl ungefär så svår som jag trodde att den skulle vara....har hört att en del som gjode den förra tenta i kursen..tyckte att denna var svårare..men vad vet jag...jag har ju inget att jämföra med..eftersom jag bra fick läsa igenom frågorna förra gången.......men den här gången fick jag skriva och det kändes ganska bra efteråt så jag hoppas att jag klarade den.
Idag var det dags för tenta i Farmakologi och läkemedelsberäkning och som vanligt så var man suoernervös innnan.....ska man nånsin vänja sig vid detta frågar jag mig?!...det verkar ju inte så...men men det där går ju över när man får börja skriva...även efter den här kändes det ganska bra.....var väl två frågor på farmakologin som jag verkligen var jätteosäker på..men det är ju 65% som gäller så man får väl hoppas att det gick vägen....även läkemedelsberäkningen kändes okej...men där räcker det med att slarva lite så är det kört..ett fel får man ha....men det är som sagt bara att hoppas....nu är det bara att vänta på alla resultat!
Resten av den här dagen och även helgen så ska jag ta det rätt lugnt..är en sån där skön helg mellan två kurser..enda gången man känner att man inte behöver plugga...GÖTT!

Tack och Hej, leverpastej!

Det rullar på......snabbt

väldigt länge sen sist nu...och en del har väl hänt..tror jag..har väl mest varit skolan..händer en hel del på den fronten just nu..denna vecka har vi hunnit med att ha två redovisningar förutom föreläsningar o.s.v. och nästa vecka på fredag är det dags för tenta i Farmakologi och läkemedelsberäkning och innan dess två inlämningsuppgifter också... så det rullar på om man säger så.....snart ny kurs och snart praktik...vecka 11-13=VFU skall bli kul faktiskt..jag ska vara på avd 303 på Östra sjukhuset, infektionsavdelning så som sagt det rullar på och det går så himla fort..

Igår var det alla hjärtans dag och den tillbringade jag i Kortedala..var barnvakt till  Bella så att föräldrarna kunde gå ut och äta och umgås lite..det behöver även föräldrar!

här ska min lilla hjärtesten Bella sova.

 .....just nu sitter jag och är ganska nervös... för imorgon är det dags att skriva The Big Anatomi tenta som jag av nån underlig anledning missade innan jul : )...men nu är det som sagt dags....ska bli skönt att göra den samtidigt som jag är j-vligt nervös också.....men men...så dagen idag har ängnats åt att plugga inför tentan. Evelina har varit här och förhört mig..riktigt bra. TACK EVELINA! vad hade jag gjort utan dig!

Nej nu ska jag plugga på tentan lite till och sen skall det väl bli lite mat också...

Dagens visdomsord från mig:
Kaos är bara en sida av något! : )

See you folks!

...och att åka igen

Jaha så har man varit tillbaka i la stada i tre dagar redan. Men det var skönt och kul att va hemma....träffa föräldrarna och några av vännerna och mormor förstås.....
Kalasdagen belv inte riktigt som jag trodde den skulle bli...blev bara ett kalas..det för 20 åringen Frida....det var ganska taskigt väder så föräldrar..eller främst pappa tror jag tyckte inte att det va nån bra ide att ge sig iväg...men..men.....då kunde jag ju va längre hos Frida och det var ju trevligt...och min kära mor hade tydligen varit lite sur över att vi inte åkte..så det va nog lika bra att man inte va hemma just då....
Söndagen spenderasdes förmiddagen hemma med mor....sen åkte jag med henne in när hon skulle börja jobba och hälsade på Frida en stund...kul att snacka lite mer med henne......Kämpa på tjejen ja vet att det är jobbigt..men det kommer att ordna sig!
Sen kom min bror och flickvän och hämtade mig och vi åkte och hälsade på mormor på sjukhuset...hon har lunginflammation och vätska i ena lunga.....men hon kände sig lite bättre sa hon när vi var där.....så det var ju bra det..
På måndagen bar det av till skolan för att ha AFU träning i Basal omvårdnad...jättekul...haha....för det har jag ju aldrig gjort förut...
Tisadgen var fylld av föreläsningar 9-16...
Onsdagegen lite mer praktisk..labration i näringslära på fm..ganska intressant att se hur man åt..fick ganska bra värden men borde äta lite mindre fett..tydligen...på eftermiddagen var det dags för AFU träning igen denna gång stod venprov på programmet..det var kul och bra att få täna litepå det även om det bara var atrapper......på kvällen blev det en löprunda i skatås med emma och evelina..skönt att få röra lite på sig.................
Imorgon har jag examination i författningskunskap..lite nervöst..men jag har hört från ganska säkra källor att det inte är så farligt..så det känns ganska bra ändå..

Nej, dags att sova snart!
Godnatt!!!


Att komma hem....

Jahapp så har man varit hemma hos päronen i 1 och en halv dag redan...fort går det. Kom hem i går vid halv sex, då hade mamma gjort stuvade makaroner och köttbullar som jag bett om.....mums, mums...sen gick jag till hallen för att träna lite fotboll med laget och det var jättekul. Hade verkligen sett fram emot det jättelänge, jag saknar fotbollen mycket nere i Göteborg. Så det var så himla kul att få lira lite....för det var ju verklgen länge sedan jag ens rörde en fotboll...så det gick lite ringrostigt tyckte jag först men det blev bättre och bättre....tror faktiskt att jag ska ta med mig en fotboll till Göteborg när jag åker hem på söndag så jag åtminstone kan bolla lite..........inte i lägenheten dock men det finns en jättefin konstgräsplan nära huset där jag bor...så man kan ju gå dit.....planen heter backavallen..lite komiskt faktiskt....
Efter träning så travade jag hem för att träffa mina bröder och den enas flickvän...mycket trevligta tt träffa dem...speciellt stora storebror och hans flickvän som jag inte sett på ett antal månader eftersom de säsongar i Lindvallen och med andra ord inte ens var hemma vid jul...så det var ett tag sen jag såg dem.
Jaha det var gårdagen det..........................vad har hänt idag........förmiddagen användes till lite studier...efter lunch åkte jag och pappa till Factory och kollade lite...jag handlade ett par jeans och en träningsoverall...pappa handlade lite mer..sa åt honom att nu är det bäst att du gömmer lite i garderoben så inte mamma ser..hahaha! Sen hade jag och pappa fått i uppgift  att köpa vin till en som fyller femtio...ingen lätt uppgift ska jag säga...men vi får hoppas att vi gjorde ett bra val...som far sa det måste va bra det va ju dyrt.....
Sen skulle det handlades mat också....men det va ju inte så jobbigt. På kvällen lagade fadern lövbiffrulader och råstekt potatis mycket mycket gott..........bäst att passa på att äta en massa goa saker som man inte lagar själv när man är hemma.
I morgon är det kalasdag...två ska jag försöka hinna med i alla fall...en 20 åring och en 50 åring.

Så nu är det väl snart dags att gå och sova!

Sov gött och dröm sött!!!

RSS 2.0