Pirat 2009



Har försökt uppdatera här både i förrgår och igår men det har inte riktigt velat funka men nu ska det nog gå.
Hela kristi himmelfärds helgen har tillbringats i Horred på piratläger med scouterna. Hela helgen har små och stora, elaka och snälla pirater uträttat en hel massa tillsammans. Det har varit mycket roligt och vi hade ganska tur med vädret vara bara på fredagen som det regnade under dagen övriga dagar var solen framme ganska mycket. Hann med årets första dopp i sjön det var rätt kallt så det var ett verkligt snabbdopp. Som sagt lägret höll på hela helgen åkte vid 8.30 på torsdagen och kom hem vid 19 på söndagen.
Så i måndags när klockan ringde var man lite trött för sova har man ju inte ruiktigt hunnit med under helgen.....kanske blev 4 timmar per natt eller något.....I alla fall i måndags var det det sista seminariet för denna delkurs sen hade jag träff med min grupp så vi satt och jobbade med arbetet. Igår fortsatte vi jobba med arbetet på fm. och sedan pluggade jag inför tentan på em. och på kvällen var det ju fotbollsträning.
idag har jag suttit och pluggat tillsammans med E inför tentan..fast vi satt inte så länge för jag skulle till tandläkaren vid 15 och där blev jag inte mindre än 1300 kr fattigare...mindre roligt men men så är det. När jag kom hem tänkte jag att jag skulle plugga lite mer under kvällen...har inte blivit mycket med det ska jag erkänna har haft svårt att koncentrera/motivera mig. Får hoppas att allt sätter sig imorrn under sista pluggandet tillsammans med E och E.

Nu är det bäst att man går och lägger sig så att man är utvilad till redovisning och pluggande imorgon!

God natt!

Halvvägs in....

Jag är nu ungefär halvvägs in i vår sista delkurs som handlar om palliativ vård, det är ganska jobbig kurs på många sett. Det är ganska mycket att läsa..svårt att hinna läsa allt till seminariumena, ämnet engagerar en ju men det är också ganska tugnt att bearbeta allt...det väcker en del känslor/minne till liv också...men men det är inte så långt kvar så det fixar man säkert.
Har inte hunnit hända så mycket mer i veckan ännu´, var barnvakt igår till B och F medan föräldrarna var ute och firade sin bröllopsdag....kom på nu att jag nog aldrig sa grattis.......så Grattis i efterskott till J och P på bröllopsdagen!!!
Idag har jag varit på två seminarium och sen har jag varit på fotbollsträning nu ikväll.
Imorgon blir det först plugg med E på fm och sen seminarium på em. Sen måste jag försöka packa när jag kommer hem.....för på torsdag morgon bär det av på kårläger hela helgen. Måste planera en knopstation till spåret också...har verkligen idetorka...så om nån kan hjälpa mig med ett uppslag till en knopkontroll med pirattema så tas alla förslag tacksamt emot!!!

Det var alles för nu.

Kom ihåg! Den finns bara en sorts verklig framgång och det är att leva på sitt eget vis!

Ps. Jag kom runt Göteborg...2 tim och 17 min tog det och det är jag rätt nöjd med.

Nu är det dags!!

Om 2 timmar och 10 minuter är det dags...starten i Göteborgsvarvet.
Vad har jag gett mig in på egentligen?......21 km på asfalt,,,man kan ju undra om man blivit helt knäpp?
Fast det ska bli kul också....och helt galen kan man ju inte vara med tanke på att ungefär 50 000 människor till ska göra precis samma sak som jag idag.

10 km....

En springtur blev det och regnade gjorde det stora delar av vägen...men det är inte så farligt egentligen..man vänjer sig ganska snart vid det och då känner man det inte längre. Är nöjd med att jag drog ut mig själv....en mil blev det..så det känns bra.
Övriga dagen har jag sysselsatt med att baka bullar och tvätta. sen har det inte hänt så mycket mer.

Imorgon bitti bär det av till Ullared med buss,  tillsammans med E.......förhoppningsvis är det inte smockat med folk.
På kvällen är det innebandyavslutning i Lundbybadet..ska bli roligt..får hoppas att jag hittar dem bara eftersom jag kommer senare.

Det var allt jag hade att förtälja. Klart slut!

...

Haha...kollade precis ut igen och nu regnar det inte längre...så jag kastar mig iväg nu..så att man har springningen gjord....

Hallå motivationen...var tog du vägen?

Tänkte mig ut på en springtur nu på morgonen...så jag gick upp vid 8 och käkade frukost och tänkt mig sedan ut vid 9.....men när jag nyss drog upp persiennerna så regnade det...trodde regnet skulle komma senare på dagen.....och plötsligt så bara rann den lilla motivationen som jag hade av mig...så nu vet jag inte hr jag ska göra....jag måste ju springa nån gång idag så är det bara....frågan är bara om man ska chansa på att det slutar regn nån gång på eftermiddagen så att man kan ge sig ut då....eller om det tänker fortsätta regna så att det är lika bra att ge sig ut i regnet nu så man har det gjort????

Jag tror jag chansar på att det slutar i eftermiddag nån gång...och om det inte gjort det..är det bara att ge sig ut ändå.
Så nu har jag ju tid på mig att försöka bygga upp motivationen igen.......

Varför....

Jag fick sms från jobbet på fm idag.......de undrade om jag kunde jobba ikväll och min första tanke var nej det vill jag inte........nästan direkt när jag tänkt det började bågot gnaga inom mig...........sen började jag argumentera med mig själv...jag har ju inget särskilt med skolan eller så som jag måste gör ikväll....så jag skulle ju kunna jobba...fast jag har ju scouter juför sig och jag tycker inte att det känns helt shysst att säga samma dag att man inte kan komma på mötet...har dessutom redan missat några möten denna terminnen och det är bara några stycken kvar...så jag borde kanske inte jobba...fast å andra sidan är det ju alltid bra att tjäna pengar...så där höll jag på tills jag kände att jag var tvungen att svara på sms:et........och jag valde då att inte jobba...man skall ju följa sin första tanke eller???.....trots detta så känner jag att det där som började gnaga i mig redan från början fortfarande finns kvar och har blivit lite större....det dåliga samvetet.
Varför får jag såna här känslor...varför????...jag vet inte...men jag vet att jag i princip alltid får det om jag säger nej till att jobba, speciellt om jag inte har en jättebra anledning till att säga nej

Varför...varför??

..suck...

RSS 2.0