Kristihimmelfärdsdag

2 veckor och en dag kvar (om man inte räknar idag) tills det är dags för SSK examen. Det känns väldigt bra men det känns också som att det har gått helt sjukt fort. Vart tog de tre åren vägen? Har jag missat nåt eller? ...förhoppningsvis inte.
Gårdagen bestod först av föreläsning i katastrofmedicin, de söänger in lite föreläsningar nu på slutet om sånt de tycker vi borde ha hört men inte fått tidigare i utbildning. Lite underlig taktik tycker jag men det är ju bra att de kommer på nu vad vi inte fått och inte om två veckor. Efter föreläsning var det dags för justering av uppsatsen, vår examinator hade som tur var, vilket vi var mycket glad för då vi börjat bli lite strssade över att svaret dröjde. Något som gjorde det hela ännu bättre var att det inte var så många justeringar att göra så dessa hann vi med under eftermiddagen och kunde således lämna in den sedan. Så nu återstår bara förberedelser för opponering och respondering vilket hela nästa vecka ägnas åt.
Dagen idag har alltså inneburit ledighet, vilket är skönt men också känns lite konstigt. Har hunnit med en sväng till ikea och jysk med E och J hjälpte dem att kolla på sängar. Det var trevligt att få lite sällskap och frukost på ikea är heller aldrig fel. Har även hunnit med en löptur på ca. 1 timme och sen varit och lämnat in mitt headset till mobil på service då det blivit helt knäppt, bara vissa ljud/musik hörs. Återstår att se hur lång tid det tar att "undersöka" felet och om det går på garantin eller ej. 

 Det var alles för denna gång...so long people

Dagens diss:
Såg en överkörd katt på en refug idag, stackars lilla kissekatt och stackars ägare..: (

Dagens hiss:
Frukost på ikea med trevligt sällskap!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0