Träningsläger Munkedal

Tillbaka efter en hel helg i Munkedal.... som förresten är ett samhälle utanför Uddevalla....om någon undrar. Innebandy, innebandy, innebandy är vad som stått på programmet. Avfärd från Gbg i fredags kl 16. Träning mellan kl 18 och 19.30..sedan åka till sovstället som var Munkedals IP där det fanns små stugor med 2 våningssängar i varje.....min stugan som skulle fixa kvällsmat och det gjordes i klubbstugan....sedan snack och allmänt umgås lite innan man ramlade i säng.....uppstigning kl. 8 avfärd kl 9.05 för att börja träna 9.30......träning i 2 timmar och sedan åter till klubbstugan för lunch, möte och lite vila innan det var dags för match kl.15.30. Matchen spelades mot Grundsund och de vann tyvärr med 2-0. Duscha och sen tillbaka till "basen" för middag och fika...sedan skullle det kollas lite på fotboll Albaninen-Sverige....vi tittade bara på första halvlek...sedan lite samtal om målsättning och regler inför säsongen.......vi ska placera oss i topp 3. Sedan blev det lite lekar....bl.a. en där alla skulle skriva ner något roligt som man gjort som ingen annan visste...dessa lästes sedan upp av "lekledarna" och alla fick gissa vem som gjort vad....det blev mycket skratt och överraskningar kan jag säga......ingen som gissade rätt på min...hahaha!...vart rätt sent innan man kom i sängen...satt uppe och spelade frågespel med några stycken.....uppstigning kl. 8 igen... frukost och sen iväg och träna i två timmar...snabbt tillbaka till klubbstugan för lunch....för kl.14.30 var det dags för lägrets andra träningsmatch. Denna gången var det Herrestad som stod för motståndet...tyvärr förlorade vi även denna match 3-2 till herrestad...men vi spelade mycket bättre än dagen innan...så vi får vara nöjda ändå. Efter matchen rullade vi hem mot Göteborg igen. ...väl hemma var det bara att packa upp...ta sig lite och äta..kolla lite på tv och sen stupa i säng..rätt trött.
Gårdagen tillbringades med föreläsningar mellan 9 och 16...kan säga att jag var något seg och hade lite svårt att fokusera under dagen. Väl hemma efter en hel dag i skolan var det bara att svänga ihop lite mat.....för sen var det dags att åka och träna...fjärde dagen i rad med innebandy.

Lite sovmorgon idag...började inte förrän 10.30....skönt att få sova lite längre! Dagens föreläsningar har handlat om perioperativ omvårdnad...samt att vi fått info om VFU:n i termin 4. För övrigt idag så har jag hunnit med en liten löptur...med stavar faktiskt...kan vara bra inför skidåkningen i februari. Tvättat lite har jag också gjort..av nån anledning så börjar det tryta med rena träningskläder.... så det var nödvändigt....för imorrn är det innebandy igen.

Thats all för nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0